• 瀏覽: 9,705
  • 回覆: 50
看天空看不到藍天是有雲的長長的飛機雲所以看不到,看到的是剛形成的受日落陽光反射才看到短短的長線,UFO不會用雙噴射引擎發動吧,外太空來的沒動力物體會因地球引力向下墜,如有燃燒也會減少的但片中一直在橫飛遠去

熱賣及精選
想問問 肉眼看是否燈色 拉起一條尾?
我都覺不像飛機雲

杭州個個有d似超音速引擎造成既氣流?

引用:
原帖由 lanshing0119 於 2011-2-24 05:54 PM 發表

咁即係乜黎啫?
可能係飛行陽具

ufo 唔係咁 物質性 嫁wor....

引用:
原帖由 C81 於 2011-2-26 02:51 AM 發表

呢版太多無知既大鄉里,乜七見到都話UFO,笑死人!
只要證明唔到係咩都可以講佢係ufo

香港有班天文愛好者恥笑緊樓主。

引用:
原帖由 ps3boy 於 2011-2-26 02:03 PM 發表

尋晚天水圍望去元朗見到飛行物紅色燈打橫轉轉下
會唔會突然快突然慢咁呢?
如果維持一定速度慢慢飛,可能係孔明燈.

引用:
原帖由 C81 於 2011-2-26 02:51 AM 發表

呢版太多無知既大鄉里,乜七見到都話UFO,笑死人!
你所說的當然錯啦,有些用懷疑心態說,這是UFO,你覺得有什麼問題?有些卻需要每件事情證實,

知道一半卻不知一半是最笨

若果照你所說,登月陰謀論是假的,你要相信NASA的說法,這就是無知中你要相信,你不要擔心糧食

危險,因為美國秘密政府正計劃毀滅議程

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]