• 瀏覽: 4,981
  • 回覆: 27
今日中午同班同學先去M記醫肚,跟住就同班朋友仔用新年所得的利是前去黃金買自己心儀已久的N3DS。入到黃金,好快就俾一檔2380字様的鋪頭吸引住了,經過我地仔細分析之後,決定我地三個人每人出部機同一隻唔同的GAME,咁就可以換黎玩,正當我地准備出聲同老細講個陣,一個大陸好有頓位的“美女”同志用她的肥美同粗壯的軀體將我地三個人像保齡球般撞開,仲用普通話講左聲:X!!他媽XB!!臭小子買什麽機,滾!!,由於我地中學有得學普通話,我地全部知道個女人講乜。我地見她巨係個女人就唔同巨爭啦,好男不同女鬥嘛!只見巨好慢的用電話打俾唔知邊個,但係把聲大到有好多人都望住巨,仲講好多粗口添,我隠約聽到巨電話入面話要乜也3DS,同要街霸等等。。。。跟住巨一收線就用比蘇珊大嬸仲高音的聲線同望住她D人講:望你XX的,老娘大個電話望你個X啊,再望我他XX的叫我老公斃了你們!!後刪巨講的粗口1000字。當時我真係好想將呢個女人拍落黎擺上網,不過念下又好似唔係咁好。。。。。。跟住巨同個老細講:我要10部阿拿(N)達(d)阿死(S),個老細用唔鹹唔淡的普通話好客氣問巨:琴蚊,細妖NDS鞋細要衫的S,(請問,係要NDS還是要3DS)?個女好大聲同巨話:我不是來買小碼的衫!再說我也穿不下,你XXXXX,我要10部阿拿達阿死!!瞧不起我內地人是不!!我是肥穿不下小碼的衣服,但我肥的很美,美的像楊貴妃一様~~我呢個時候同班同學仲有老細都已經狂忍住笑啦,跟住仲另轉頭問我:你說是嗎??哇~~~個刻真係咁大個仔都未講過咁大的大話:我仲講是~~是,跟住巨同老細講:快拿給我,不然斃了你,10部阿拿達阿死,個老細無計就去左拿機,好快就返左黎,我偷望左一下個袋入面全部係NDS唔係個女人電話入面要的N3DS,個老細每部計巨1900(明屈巨),巨仲話:我剛剛打電話,我兒子還說北京一台要2500多,他XXXX的,香港才要1900,真氣普(CHEAP)!!只見個女人拿出好大疊人仔,數都唔數就俾左個老細,仲勁豪同老細講:不用單啦,剩下的錢去餵飽你的狗嘴吧!!跟住就走左,哇~~串到巨啊,不過,壞人有惡報噶,因為:袋入面只係NDS唔係N3DS

回覆 引用 TOP

勁攪笑,抵佢死!

回覆 引用 TOP

你呢篇係真定係老作架 加左好多鹽

回覆 引用 TOP

老老實實,認認真真,唔好昆我
真係好想知,大陸人真係中意拿一大疊人仔出街?

http://www.youtube.com/watch?v=R_Dc-JTGVTY
我睇完個POST,即想起尼段野
想問下樓主,你睇到的一大疊人仔,有冇片中1分40秒的那疊咁厚?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超級神聖魔召龍 於 2011-3-3 07:22 PM 發表

你呢篇係真定係老作架 加左好多鹽
老作?得閑打咁多隻字, 百分百真人真事,我都係覺得幾搞笑先同大家分享下咋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gn01190032 於 2011-3-3 07:28 PM 發表

老老實實,認認真真,唔好昆我
真係好想知,大陸人真係中意拿一大疊人仔出街?

http://www.youtube.com/watch?v=R_Dc-JTGVTY
我睇完個POST,即想起尼段野
想問下樓主,你睇到的一大疊人仔,有冇片中1分40秒的那疊咁 ...
首先昆你對我有咩野好處先,我都係覺得幾搞笑先打篇野出黎。段片都無個女人的錢多,個女人D錢係用好大個袋裝住,入面咩也都無,就得錢,死未~~~真係強國人啊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 直到世界的盡頭 於 2011-3-3 07:16 PM 發表

勁攪笑,抵佢死!
我地買完機笑到傻晒,仲比警察叔叔以為我地TAKE野,查我地添

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小明上非洲 於 2011-3-3 07:34 PM 發表

老作?得閑打咁多隻字, 百分百真人真事,我都係覺得幾搞笑先同大家分享下咋
我都係問下姐 唔需要激動
不過話時話個老世完全無商業道德 咁都呃人
個女人可以有佢咁衰 但作為地主要盡我地既責任去同佢講最新既係3DS (而且個肥C9 已經講左 2千5 無理由係NDSI 羅)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小明上非洲 於 2011-3-3 07:38 PM 發表

首先昆你對我有咩野好處先,我都係覺得幾搞笑先打篇野出黎。段片都無個女人的錢多,個女人D錢係用好大個袋裝住,入面咩也都無,就得錢,死未~~~真係強國人啊
其實我只係想求證D大6人 係 唔係 中意SHOW成疊錢出來
記然你話係, 我就相信你, 同相信現實真係有片中的人咁

回覆 引用 TOP

感謝大陸死肥婆用 $19000 幫老細清左D倉底貨

回覆 引用 TOP

唔錯
有10 分嘅打字 & 同情分

總結 : 完全脫離現實,將大陸婆變化大陸佬應更有說服力

香港中產家庭同大陸暴發戶無咩分別
一樣係一副西人面口,一樣係果個西人態度

唯一唔同嘅只有荷包入面嘅錢

回覆 引用 TOP