• 瀏覽: 238,040
  • 回覆: 990
  • 追帖: 3
extremis係一種生化科技病毒,你當佢超級戰士血清就得啦,能夠提昇人類嘅肉體能力
同埋令人有超能力。想知多d就睇呢本, 今次套ironman係取材自呢本書

熱賣及精選
正到爆!正式同偷拍版有d唔同

有咩吾同?

開頭唔同,可能偷拍拍唔切miss左啦

咁多件甲,終極贏家應該係hottoys

引用:
原帖由 fai_yuen 於 2013-3-6 03:46 AM 發表

有人估呢班人全部比人注入咗extermis病毒,
又比Mandarin控制打Tony,所以Tony先要成班甲幫手

好似係同一部機

看來pepper被控制了

Asgardian Destroyer Armor 睇個名應該會明

Godkiller 有追marvel now 應該知

Silver centurion?

連Destroyer 同godkiller armor都有, 下次會唔會係bleeding edge armor
漫畫入面最我最喜歡都係bleeding edge, 如果用cgi效果做出黎一定會好型

引用:
原帖由 T.C 於 2013-3-6 12:10 AM 發表

呢個係壓箱橋
回顧番 MARVEL ST 咁多套的預告 無一段係有終BOSS現身
除左THOR (好似係)
2008 hulk有

引用:
原帖由 chusiuon 於 2013-3-6 09:20 AM 發表

好似係同一部機
可能好似漫畫一樣講pepper着rescue armor,
我估劇情可能會話pepper比人注射咗extremis virus然後得到咗控制盔甲嘅能力
最尾tony幫佢整件rescue armor

引用:
原帖由 keithdue 於 2013-3-6 08:50 AM 發表

咁多件甲,終極贏家應該係hottoys

復仇者..佢已經做左次嬴家

http://v.youku.com/v_show/id_XNTIyODYyNzg4.html

中文版多王學圻和范冰冰

引用:
原帖由 fai_yuen 於 2013-3-6 11:42 AM 發表

可能好似漫畫一樣講pepper着rescue armor,
我估劇情可能會話pepper比人注射咗extremis virus然後得到咗控制盔甲嘅能力
最尾tony幫佢整件rescue armor

2341 ...
預告有個鏡頭係佢著住件背心...
我都覺佢今集有機會有甲著

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]