[翡翠台] 強烈要求回到三國林峰換返吳卓羲

馬國明換返唔唱K...

唔想再睇馬國明...

小丑精神...
咩事都用笑容去面對
雖然有時比人當有精神病

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
both are good i think

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 water06 於 2011-4-3 09:23 AM 發表

其實大家有冇認真留意呢套劇發展O架?
除左穿越時空男,在巡禮時的另一主要角色關公都開拍時都變左做諸葛亮喇
好明顯故事已經大改過
怕出來唔會似巡禮時咁
仲嘈咩鬼邊個搶邊個角色呀
話唔定新故事係比較適合馬林 ...
正是,劉監制要拍套古装板的談情,要番談情的班底,怪得了誰?
諸葛亮是古装板的kingsley.

巡禮時只是一个慨念,到落实時是監制話事。

林峯今年只有時间拍一套劇,不覺得他想拍差不多一样的角色,他想突破,演奸角!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ymi 於 2011-4-3 11:18 AM 發表

正是,劉監制要拍套古装板的談情,要番談情的班底,怪得了誰?
諸葛亮是古装板的kingsley.

巡禮時只是一个慨念,到落实時是監制話事。

林峯今年只有時间拍一套劇,不 ...
怪只怪當初點解唔係亞RON做LO SIR
所以期待不速

大把世界

回覆 引用 TOP

果然有被害妄想症...

i don't care where we go...let's start from here.

回覆 引用 TOP

電視台係要賺錢架!邊有老闆會希望只得一個藝員受歡迎?超唔make sense...唔好只活响自己幻想世界裡面啦!

i don't care where we go...let's start from here.

回覆 引用 TOP

#20位網友, 見你浮番上水面真好. 你之前認錯咗人地系馬明fans, 鬧咗我地一大輪先發現自己點錯相, 唔知對此你有咩回應呢?

不作無益之事, 何以遣有涯之生?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 backto3country 於 2011-4-3 11:57 AM 發表

喜歡卓羲都應該知道,去年報章曾報導過三色要卓羲留守拍外發的"團圓"及炮灰"點解阿SIR係阿SIR",所以被迫推了幾套內地劇/電影,損失七位數字酬金!拍完之後,繼續禁止卓羲去內地拍劇,還要卓羲拍多兩套炮灰三色劇。終 ...
你真係好辛苦丫,從t vb官方網站到微博,再到香港討論區,為吳卓羲那麼拼命,真是感動,不過很多事適可而止就好了,做多了只會讓人反感,切記
如果真心為吳卓羲好,就此打住,不要再鬧,要不然你說你多為吳卓羲著想,我都覺得是假的~~~

回覆 引用 TOP

套戲現在都拍攝中了,怎可能再換角﹖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 backto3country 於 2011-4-3 11:57 AM 發表

喜歡卓羲都應該知道,去年報章曾報導過三色要卓羲留守拍外發的"團圓"及炮灰"點解阿SIR係阿SIR",所以被迫推了幾套內地劇/電影,損失七位數字酬金!拍完之後,繼續禁止卓羲去內地拍劇,還要卓羲拍多兩套炮灰三色劇。終 ...
照你所講佢拍咗五六套炮灰劇喎,點得嚟咁多炮灰劇  可唔可以數嚟聽下?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 木門 於 2011-4-4 01:02 AM 發表

照你所講佢拍咗五六套炮灰劇喎,點得嚟咁多炮灰劇  可唔可以數嚟聽下?
佢認為亞RON拍既都係炮灰劇,因為劇中其他人都比RON出眾,即使亞RON真係做穿越男,佢都認為係炮灰,因為有亞峯喺度,一定會認為重峯輕RON,RON只係陪襯品.所以好似之前有位網友話齋,諸葛亮同穿越男都係亞RON做,佢先會收聲

請樓主看清楚,他們係好朋友,不要妖言惑眾.

附件

178.JPG(74.1 KB)

2011-4-4 08:38 AM

大把世界

回覆 引用 TOP

由未拍至依家已經拍𡁵,再嘈都冇謂,卓羲呢位fans都實在忠心,你代抱不平嘅話,依家好多人都知啦
不過唱K嘅角色又好似唔多關林峰事,你不如其望唱K可以快啲做個自由人仲好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 anyanying 於 2011-4-4 08:58 AM 發表

由未拍至依家已經拍𡁵,再嘈都冇謂,卓羲呢位fans都實在忠心,你代抱不平嘅話,依家好多人都知啦
不過唱K嘅角色又好似唔多關林峰事,你不如其望唱K可以快啲做個自由人仲好
吳卓羲fasn一致決定已成事實嘅嘢唔想再講囉,如果有d人再講唔係吳卓羲fans,可能係有另有企圖嘅~~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 萬年青 於 2011-4-4 08:03 AM 發表

佢認為亞RON拍既都係炮灰劇,因為劇中其他人都比RON出眾,即使亞RON真係做穿越男,佢都認為係炮灰,因為有亞峯喺度,一定會認為重峯輕RON,RON只係陪襯品.所以好似之前有位網友話齋,諸葛亮同穿越男都係 ...
真正羲fasn都知丫峯同丫ron係好朋友好兄弟,都唔會鬧丫峯,只有另有企圖嘅人先會鬧,希望佢地友誼長存~~~

好鍾意果d相,2R真係好兄弟~~~

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。