• 瀏覽: 2,238
  • 回覆: 21
請問有冇師兄招募會員  行夜山   最好就係6點 食 晚飯(去OPENRICE 睇下有冇好野)

之後就去出發 行到1點2點左右      (探險  + 美食) 相信會十分好玩

同時希望招募...老手開團   多謝

引用:
原帖由 攝影馬騮仔 於 2011-5-9 11:30 PM 發表
請問有冇師兄招募會員  行夜山   最好就係6點 食 晚飯(去OPENRICE 睇下有冇好野)

之後就去出發 行到1點2點左右    :smile_ ...
好耐無行夜山
我都想行翻次

引用:
原帖由 華華人 於 2011-5-10 12:08 AM 發表

好耐無行夜山
我都想行翻次
快開團

有興趣,時間啱一定支持!!!!!!!!!!!

夜睌行冇咁熱。有得唸!

引用:
原帖由 攝影馬騮仔 於 2011-5-9 11:30 PM 發表

之後就去出發 行到1點2點左右    :smile_ ...
請問行完一點兩點左右樓主會怎樣? 就地瞓覺? 打道回府??

係咪去長洲白鰽灣?

引用:
原帖由 Gaba_ryu 於 2011-5-10 02:26 PM 發表

請問行完一點兩點左右樓主會怎樣? 就地瞓覺? 打道回府??
宵夜唱k早茶

華華開團夜山啦

引用:
原帖由 southgary 於 2011-5-13 12:29 PM 發表
華華開團夜山啦
呢度係樓主地頭
點會係我開

不過我d星期日(May and June)得返5/Jun(SUN)呢日有空炸

絕對有興趣,有活動我參加

有興趣 Thanks !

係都食九十點,行到第日五六之後飲早茶回家訓教啦=)

引用:
原帖由 mrwonderckm 於 2011-5-30 20:33 發表
係都食九十點,行到第日五六之後飲早茶回家訓教啦=)

我就伙咁啦!!!
04-june-2011 2100西貢搭64到上窰落車, 行麥徑1,2,3. 水浪窩搭299到沙田飲早茶

引用:
原帖由 老洋蔥 於 2011-6-3 06:18 PM 發表

我就伙咁啦!!!
04-june-2011 2100西貢搭64到上窰落車, 行麥徑1,2,3. 水浪窩搭299到沙田飲早茶
赤徑一見發財!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]