註冊 登入

[香港] 俾陳展鵬攝住左!

ATV - 我和彊屍有個約會 已經留意佢啦 ~~~ 正 ... 易正易奸 !

回覆 引用 TOP

聖誕免運
比較之下,佢仲好過黃浩然

回覆 引用 TOP

哈,以前成日睇亞視見佢同盧海鵬做個套唔知咩都ok~
原本我唔係咁鍾意真相而家都開始追埋...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gammery 於 2011-7-15 09:04 PM 發表

34歲男人既人生先開始
佢又高大,高過李亞男就知啦!身型又OK,佢做烈火似過真既消防員
只係佢樣偏奸

無錯呀~!佢做奸仔真係好正~!!入晒肉d戲. 支持~!!

厭戰~ broken heart~!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 細佬 於 2011-7-17 03:18 PM 發表

哈,以前成日睇亞視見佢同盧海鵬做個套唔知咩都ok~
原本我唔係咁鍾意真相而家都開始追埋...
係唔係叫大佬正果套?

回覆 引用 TOP

插曲: 越愛越勇
主唱: 陳展鵬 (Ruco Chan) & 小雪 (Elle Choi)

http://www.youtube.com/watch?v=aFrzjJPPMV4&NR=1

回覆 引用 TOP

我都覺佢係全TVB最型0個個 , 希望有多0的佢0既戲出啦!

回覆 引用 TOP

佢真係唔錯, 忠又得奸又得~ 早幾年係尖沙咀見過佢, 真人都幾高大斯文 ....到宜家返左TBB有左更大發展空間都幾替佢開心, 希望TBB俾更多好角色佢做, 唔好浪費佢啦~~

回覆 引用 TOP

十多年前個套衝鋒隊怒火街頭,佢仲係新人既時候, 我已曾經被佢吸引住 ..(雖然套戲佢只得好少部份, 但真係要睇返 )..之後斷斷續續係ATV睇佢.....個陣已好想佢返TBB....宜家終於返左TBB.又好多套劇有佢份.仲有機會做男主角.真係超級開心.

回覆 引用 TOP

天上星, 亮晶晶, 永燦爛, 長安寧
湖邊竹, 盈盈綠, 報平安, 多喜樂
天上星, 亮晶晶, 永燦爛, 長安寧
湖邊竹, 盈盈綠, 報平安, 多喜樂
引用:
原帖由 mm28 於 2011-7-18 10:03 AM 發表

十多年前個套衝鋒隊怒火街頭,佢仲係新人既時候, 我已曾經被佢吸引住 ..(雖然套戲佢只得好少部份, 但真係要睇返 )..之後繼繼續續係ATV睇佢.....個陣已好想佢返TBB....宜家終於返左TBB.又好多套劇有佢份 ...
係咪講劉青雲同李綺虹果套電影?佢做陳小春細佬嘛..我都鍾意佢個part

讓你失敗,是為了讓你學到謙卑;
讓你受傷害,是為了使你更堅強;
讓你受打擊,是為了提醒你的缺點;
讓你失去,是為了教你懂得珍惜;
讓你痛苦,是為了讓你醒覺;

回覆 引用 TOP

掂梗呀佢,,,有實力又有樣貌,,,最重要係佢無整容

回覆 引用 TOP

回覆 57# 的帖子

就係個套 ... 雖然好少鏡頭..但都已好吸引..

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 布衣門徒 於 2011-7-17 08:10 PM 發表

插曲: 越愛越勇
主唱: 陳展鵬 (Ruco Chan) & 小雪 (Elle Choi)

http://www.youtube.com/watch?v=aFrzjJPPMV4&NR=1
可以取代林峄

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。