• 瀏覽: 112,234
  • 回覆: 1,311
上回︰http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=13191115

致各位會員︰

鑑於每次開新區均出現會員違規灌水或文不對題等主題

故作出呼籲︰若發現此情況,將每帖扣5分處理,屢犯者雙倍扣分。希望會員遵守版規,不得吹水離題,否則版主將關閉討論區

多次扣分仍屢勸不聽者,將不予扣分而直接禁言處理

另外,此帖是劇情討論帖,請勿離題討論此劇以外的話題,情況嚴重將
關閉此帖

版主示

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
過去我們君臣之間,禁宮之內,為了逃避現實,只好相信一個又一個的謠言和謊言,自欺欺人。但紫禁城就算再大,亦容不下再多的虛詞作假;紅牆再高,但牆外聲音更大。事到如今,我們還可以裝聾扮啞,欺騙自己到何時?
我到e+都係鐘意媚姨多d ... 佢用死來保持自己係個女心裡面既形象 , 你仲可以怪佢咩野???

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 埃及馬木留克 於 2011-7-15 10:11 AM 發表

我到e+都係鐘意媚姨多d ... 佢用死來保持自己係個女心裡面既形象 , 你仲可以怪佢咩野???
慘就慘在搞到個女想報仇呢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 埃及馬木留克 於 2011-7-15 10:11 AM 發表

我就覺得無咁簡單.
計埋IVY, KEITH身邊呢3個女親人都咁偏執,慘情

過去我們君臣之間,禁宮之內,為了逃避現實,只好相信一個又一個的謠言和謊言,自欺欺人。但紫禁城就算再大,亦容不下再多的虛詞作假;紅牆再高,但牆外聲音更大。事到如今,我們還可以裝聾扮啞,欺騙自己到何時?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Chateauqueen 於 2011-7-15 10:20 AM 發表

我就覺得無咁簡單.
計埋IVY, KEITH身邊呢3個女親人都咁偏執,慘情
仲有一個 ... 康芷妮

回覆 引用 TOP

以我為人子的角度去睇, 根本KEITH媽做好多野都好過份, 基本上佢同KEITH關係搞成咁大部份都係因佢而起。

而家佢因為KEITH一次唔信佢就話心灰意冷, 佢究竟有冇反省過自己

只想平平淡淡過一生
生存的目標只為生存

回覆 引用 TOP

我係媚姨就一定煮死個劉太
呢個女人野蠻無野
人哋已經放過你
仲要發惡告返人
佢根本就為啖氣
連個仔都唔理
Keith有個咁既媽媽真係可憐

回覆 引用 TOP

Emily原來俾人話老就發癲
佢咁野蠻
肥仔打傷佢唔知會俾佢點玩

估唔到韋師奶咁open
居然要去鴨畸見識

回覆 引用 TOP

去TXB官台睇NG片,李亞男講對白好唔掂,無抑揚頓挫同快慢,唔怪得陳展鵬叫佢注意講野D節奏。(我發覺陳展鵬把聲都幾好聽)

回覆 引用 TOP

墊腳男! Emily post 勁正!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2011-7-15 10:40 AM 發表

Emily原來俾人話老就發癲
佢咁野蠻
肥仔打傷佢唔知會俾佢點玩

估唔到韋師奶咁open
居然要去鴨畸見識
我估Emily今晚依集都會好重戲,佢應該會再食陳展鵬既豆腐。(摛晚果集,佢摸過陳展鵬隻手)

回覆 引用 TOP

田蕊妮幾時出場呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 葉子0310 於 2011-7-15 11:00 AM 發表

墊腳男! Emily post 勁正!
林淑敏做Emily好有女王氣勢,佢本身5呎8,着埋對高踭鞋成6呎咁滯,淨係個台型都殺晒。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sukicool 於 2011-7-15 11:01 AM 發表

我估Emily今晚依集都會好重戲,佢應該會再食陳展鵬既豆腐。(摛晚果集,佢摸過陳展鵬隻手)
Keith繼續叫佢Auntie

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]