• 瀏覽: 156,589
  • 回覆: 1,904
  • 追帖: 1
上回︰http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=14824182

致各位會員︰

鑑於每次開新區均出現會員違規灌水或文不對題等主題,而本劇集亦曾多次發現離題、罵戰、討論會員等問題

故作出呼籲︰若發現此情況,將每帖扣10分處理,屢犯者雙倍扣分。希望會員遵守版規,不得吹水離題,否則版主將關閉討論區

多次扣分仍屢勸不聽者,將不予扣分而
直接禁言處理

另外,此帖是劇情討論帖,請勿離題討論此劇以外的話題,情況嚴重將關閉此帖

版主示

回覆 引用 TOP

康芷欣原則性十分強,即使謙少捨身相救,十分感動,謙少講了一句以身相許,康芷欣都沒有半分心軟,謙少幫人擋左刀,都感動唔到人地以身相許,連拖下手都無機會,謙少瘀爆.

回覆 引用 TOP

搵到keith呷醋相~~~~~~~~~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Xiues 於 2011-7-22 02:38 AM 發表

我係mytv睇多次 真係似呷醋囉即刻話「mavis,叫左order未?」
仲要叫norman遞個餐牌黎 兩個傾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Xiues 於 2011-7-22 02:38 AM 發表

keith心諗"仲要再多謝一次,,,唔得,做野先"

回覆 引用 TOP

其實我覺得殺警案太快埋尾.  可以再詳細小小  
有d位就可以細膩d~
mavis 今次太好勝..佢唔知件事ge 嚴重性.
正如佢見到有人爆門佢都照入.
但其實就算見到有人爆門都唔會一野就諗住入面有人. 直接行入去都唔出奇ge

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LuckyBLuE 於 2011-7-22 02:48 AM 發表

其實我覺得殺警案太快埋尾.  可以再詳細小小  
有d位就可以細膩d~
mavis 今次太好勝..佢唔知件事ge 嚴重性.
正如佢見到有人爆門佢都照入.
但其實就算見到有人爆門都唔會一野就諗住入面有人. 直接行入去都唔出奇 ...
有時真係會好似撞鬼咁,,
明明自己都叫自己唔好做/唔應該做某d野,,
但係偏偏就做左出黎,,
d手腳快過個腦~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eMac 於 2011-7-22 02:47 AM 發表

keith心諗"仲要再多謝一次,,,唔得,做野先"
KEITH見佢兩個講唔完,已經好擔心架喇,
MAVIS仲要拍了拍謙少,KEITH即時做野,
掂一掂MAVIS手臂:"MAVIS,叫左order未"~~
哈哈~~keith你係得既~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Joeycky 於 2011-7-22 02:36 AM 發表

康芷欣原則性十分強,即使謙少捨身相救,十分感動,謙少講了一句以身相許,康芷欣都沒有半分心軟,謙少幫人擋左刀,都感動唔到人地以身相許,連拖下手都無機會,謙少瘀爆.
呢種性格先好,愛唔同感激,分清楚先唔會hurt到人~

我都睇左呷醋好多次~~

希望黎緊集數都會有驚喜啦~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eMac 於 2011-7-22 02:53 AM 發表

有時真係會好似撞鬼咁,,
明明自己都叫自己唔好做/唔應該做某d野,,
但係偏偏就做左出黎,,
d手腳快過個腦~~
冇錯~無聊講一講. 記得之前玩過心理測驗, 但唔記得左result 係咩.
話說如果聽到間房出面有d聲. 你會點做.
我個時揀左躲係間房度等天光咩都唔理住 =_= 但我好多朋友都揀左出去望一望-.-  道理一樣~
搞到我係勁細膽個個XD

回覆 引用 TOP

一個餐牌就搞掂左。。。哈哈
引用:
原帖由 LovePeace 於 2011-7-22 02:55 AM 發表

~仁顯皇后的男人~

回覆 引用 TOP

我真係覺得keith心諗。。。你個衰婆當我無到咁wo
引用:

~仁顯皇后的男人~

回覆 引用 TOP

如果keith聽到謙少要mavis以身相許既話。。。可能即刻表白都似
引用:
原帖由 LovePeace 於 2011-7-22 02:55 AM 發表

~仁顯皇后的男人~

回覆 引用 TOP

快啲到今晚9:30pm, Keith同Mavis一起有困難

回覆 引用 TOP

雖然話左唔入來 , 但有d野不吐不快 ...
如果默記咁樣殺妻都無事 , 仲有咩法理??? 係法理唔係天理 , e+唔係古代 ,
唔好同我講好人殺壞人係岩既 , 殺人就一定係錯 !!!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]