• 瀏覽: 111,033
  • 回覆: 1,627
  • 追帖: 2
上回︰http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=14833258

致各位會員︰

鑑於每次開新區均出現會員違規灌水或文不對題等主題,而本劇集亦曾多次發現離題、罵戰、討論會員等問題

故作出呼籲︰若發現此情況,將每帖扣10分處理,屢犯者雙倍扣分。希望會員遵守版規,不得吹水離題,否則版主將關閉討論區

多次扣分仍屢勸不聽者,將不予扣分而
直接禁言處理

另外,此帖是劇情討論帖,請勿離題討論此劇以外的話題,情況嚴重將關閉此帖

版主示

回覆 引用 TOP

馬明係衰人尼架可

回覆 引用 TOP

好期待馬明同Keith交手!!

回覆 引用 TOP

馬明個CASE係咪壓軸篇來GA?
如果係,呢個CASE要用足成個星期鋪排發展,精彩程度要好勁爆先得!

回覆 引用 TOP

應該係呀。。我希望結局唔好爛尾。。。
引用:
原帖由 花冇假 於 2011-7-24 06:33 AM 發表

馬明個CASE係咪壓軸篇來GA?
如果係,呢個CASE要用足成個星期鋪排發展,精彩程度要好勁爆先得!

~仁顯皇后的男人~

回覆 引用 TOP

唔想睇大c死sosad

回覆 引用 TOP

結局編好緊張呀

回覆 引用 TOP

百度d人話 mavis 對wallace係感情, 對keith 係愛情~

~仁顯皇后的男人~

回覆 引用 TOP

希望係啦!佢地真係好襯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 姊妹 於 2011-7-24 10:56 AM 發表

百度d人話 mavis 對wallace係感情, 對keith 係愛情~
百度d人話 mavis 對wallace係感激, 對keith 係愛情

係咪應該咁樣呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 manmankorea 於 2011-7-24 11:09 AM 發表

百度d人話 mavis 對wallace係感激, 對keith 係愛情

係咪應該咁樣呢?
哈哈...我都想係咁...

~仁顯皇后的男人~

回覆 引用 TOP

tbb 個blog
第一都係 展鵬
第2係 怡..

~仁顯皇后的男人~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 姊妹 於 2011-7-24 10:56 AM 發表

咁唔好選WALLACE,PLEASE!!!!!!!!!!!!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Xiues 於 2011-7-24 11:21 AM 發表

咁唔好選WALLACE,PLEASE!!!!!!!!!!!!!
如果佢選 wallace,我寧願佢同番唔抆屎老公一齊

~仁顯皇后的男人~

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]