• 瀏覽: 34,171
  • 回覆: 171
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 珩珩〃 於 2006-5-15 08:14 PM 發表

thank you very much Hang Hang~~

it is so nice ar

熱賣及精選
引用:
原帖由 hellokitty2006 於 2006-5-15 08:29 PM 發表

thank you very much Hang Hang~~

it is so nice ar
you're welcome

引用:
原帖由 珩珩〃 於 2006-5-15 02:13 AM 發表

嗯,, 明,,
d 色唔岩可以改,,

http://i64.photobucket.com/alb ...
多謝灑  真係好靚ar...
不過可唔可以+小小閃既背景同一D圖案呢   
^_^

引用:
原帖由 Noelriva 於 2006-5-15 10:50 PM 發表

多謝灑  真係好靚ar...
不過可唔可以+小小閃既背景同一D圖案呢   
^_^
你要邊個字加圖?

學懂珍惜身邊擁有的人與事,
因為若果錯過了便沒有了, 一去便不能夠回頭了

可唔可以幫我設計, 要閃閃閃閃字~~加圖案

字要中等大少啦

謝謝你牙~~

can u help me to make my name?
my name is cal or calvas!
thank you a lot
xxxxxxxx@xxxxxxxx.com
引用:
違反總版規
八.嚴禁公開任何個人資料

唔該晒阿  爆靚阿^^~
真係多謝晒阿@@

looks so nice.....
let me think of one and you help me to make one la...
so cool

姐係+小小背景  唔好靜係得個字咁寡

想整的字串:My Name's La La Wong!
鐘意的字型:閃底有邊
鐘意的顏色:粉紅
想個字幾大(唔知幾大就話我知有咩用啦...)都係放在email上多
閃底file: (有就提供)
其他要求: 我係幫我囡囡個email做,佢有七歲,佢見你的作品好喜歡,佢好鍾意貓貓!

thank you....good...

你就像指尖的星光 讓我看見永遠觸碰不到
當我開始知道 已經來不及了
我永遠都無法明瞭 為了愛情受盡多少煎熬
我們都熬過了 眼看著幸福卻到不了
引用:
原帖由 hellokitty2006 於 2006-5-16 09:40 AM 發表
學懂珍惜身邊擁有的人與事,
因為若果錯過了便沒有了, 一去便不能夠回頭了

可唔可以幫我設計, 要閃閃閃閃字~~加圖案

字要中等大少啦

謝謝你牙~~
Sorry 呀,, 整得1 個晒,, 因為哩排忙忙地,,
你睇下會唔會好似花得濟,,
係既,, or 仲有咩想改既,, 講我知,,

引用:
原帖由 ansson 於 2006-5-16 12:48 PM 發表
can u help me to make my name?
my name is cal or calvas!
thank you a lot
xxxxxxxx@xxxxxxxx.com

唔清楚你鐘意咩色呢,,
所以只係整左2個,,
想改再講丫,,

引用:
原帖由 James少爺 於 2006-5-16 01:42 PM 發表
唔該晒阿  爆靚阿^^~
真係多謝晒阿@@
唔洗,, 多謝你,,

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]