• 瀏覽: 34,169
  • 回覆: 171
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 wangine322 於 2006-5-16 04:23 PM 發表
looks so nice.....
let me think of one and you help me to make one la...
so cool
好呀,, THz

熱賣及精選
引用:
原帖由 Noelriva 於 2006-5-16 10:29 PM 發表
姐係+小小背景  唔好靜係得個字咁寡
嗯,,

引用:
原帖由 homoyo 於 2006-5-17 12:29 PM 發表
想整的字串:My Name's La La Wong!
鐘意的字型:閃底有邊
鐘意的顏色:粉紅
想個字幾大(唔知幾大就話我知有咩用啦...)都係放在email上多
閃底file: (有就提供)
其他要求: 我係幫我囡囡個email做,佢有七歲,佢 ...
你係想我幫你整定點呀,,
嘻,, 我唔係好明呢,,
不過整左個俾你先啦,,
加左貓貓嘍,,

引用:
原帖由 898989 於 2006-5-17 05:08 PM 發表
thank you....good...
多謝你唷

引用:
原帖由 yoyo228 於 2006-5-17 06:42 PM 發表
YOYO

我想呢個簽名,最重要係可愛
thank you
Yoyo 哩個名已經夠晒可愛啦,,
仲想點加野改野再講啦,,
哩排忙,, 所以只係整住2個先喇,,Sor 嘍

幫我ar~   thank you
87 愛  yuki  
                  一世
                           因為我一出世便是yuki的
    地下B......87

唔該丫~~~示愛用架><     星期6用         thank you  ~~粉紅色

最好比d心心

09-05-2006 更新了*哥度偷左4張
原諒我  ><

你好o!
幫我整一個~~唔該晒~^^

天角的你
             永遠思念著你,希望你得到幸福~祝福你  
             永遠愛你!!                                      杰

我想要紫色~閃字 d隻識彈下彈下~最好加d公仔or圖案
太多要求la~希望你唔好見怪~麻煩晒~^^

引用:
原帖由 人一個0 於 2006-5-18 02:54 AM 發表
幫我ar~   thank you
87 愛  yuki  
                  一世
                           因為我一出世便是yuki的
    地下B......87

唔該丫~~~示愛用架><     星期6用         thank you  ~~ ...
嘩@@ 示愛用@@
我責任重大呢,, 嘻,,
整左幾個俾你choose 喇,,
真係再唔岩講我知啦,,
加油唷!

好多謝你AR~   ~~~唔知點多謝你好           多謝哂
等我好消息   下次揾你幫忙xd

你好o!
引用:
原帖由 tsems00 於 2006-5-18 12:50 PM 發表
幫我整一個~~唔該晒~^^

天角的你
             永遠思念著你,希望你得到幸福~祝福你  
             永遠愛你!!                                      杰

我想要紫色~閃字 d隻識彈下彈下~最好加d公仔 ...
嗯,, 好的,,
整住1個先,,
要改再講我知,,

張圖大得制,, 放唔到上網,,
係pm 我俾你個icq or msn 我,,
等我直接send 俾你,, Sor

引用:
原帖由 人一個0 於 2006-5-18 03:56 PM 發表
好多謝你AR~   ~~~唔知點多謝你好           多謝哂
等我好消息   下次揾你幫忙xd
嗯! 好的!

引用:
原帖由 珩珩〃 於 2006-5-17 11:02 PM 發表

你係想我幫你整定點呀,,
嘻,, 我唔係好明呢,,
不過整左個俾你先啦,,
?
我想知我用yahoo,有冇方法,放落去做簽名

多謝灑  遲D再諗到要咩字再揾你la.      thank you    ^_^

可唔可以幫我整個瑤字            #瑤字我要紫色
                   仲有
                   香港
thank you!!

整多一個Maggie既字
整得令d
thank you

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]