• 瀏覽: 8,345
  • 回覆: 15
  • 追帖: 1
如果有人想要既我會買貨,到時會有圖,價錢係約一百五十
如果有師兄有興趣就留個名啦,我買左幾支做版,下星期到貨~
講明先,係練習刀,無得開鋒,所以無犯法

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
上yahoo…

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 地球人三號 於 2011-10-28 05:04 PM 發表

上yahoo…

見仁見智姐,要搵最平總有更平既,但質量如何就......

BFBC2: cutJJ
BF3:superbee

回覆 引用 TOP

真金屬刀?...點解唔買把trianing knife

歡迎加入BF團隊 =HKL= 申請按此
BF4:[HKL] BearHei
BF2,PR,FH2:[=HKL=] BearHei
猥瑣戰地熊 - =HKL= 團長
-------------

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BananaHei 於 2011-10-29 07:02 PM 發表

真金屬刀?...點解唔買把trianing knife
唔係真刀係練習刀
真刀香港唔可以有
練習刀就仿真但係係鐵,完全一樣手感但無左刀鋒位

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cch321go 於 2011-10-29 10:18 PM 發表

唔係真刀係練習刀
真刀香港唔可以有
練習刀就仿真但係係鐵,完全一樣手感但無左刀鋒位

可以肯定話你聽, 攞出街一定衰, 唔使係真刀, fing fing 下嚇到人就拉得, 當有"反罪惡行動" 搵到你身上有, 一樣衰, 有咩事衰左, 警察上門搜屋搵到, 加多條罪, 比心機玩喇, 冇事好地地, 出事就罪加一等...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 theloggoo 於 2011-10-30 11:21 AM 發表

可以肯定話你聽, 攞出街一定衰, 唔使係真刀, fing fing 下嚇到人就拉得, 當有"反罪惡行動" 搵到你身上有, 一樣衰, 有咩事衰左, 警察上門搜屋搵到, 加多條罪, 比心機玩喇, 冇事好地地, 出事就罪 ...
有邊個會帶出街啊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cch321go 於 2011-10-30 04:41 PM 發表

有邊個會帶出街啊

依家D kai子 點話得埋架, 你賣比佢, 佢通街玩, 比人拉左問起把野點來, 嗰陣就恭喜晒你囉 ~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 theloggoo 於 2011-10-30 08:31 PM 發表

依家D kai子 點話得埋架, 你賣比佢, 佢通街玩, 比人拉左問起把野點來, 嗰陣就恭喜晒你囉 ~
咁你覺得有咁多無聊人既都無辨法啦,你大可以唔買既,無人逼你嘛

回覆 引用 TOP

根據香港法律, 持有蝴蝶刀係犯法
任何理由持有都足以坐監, 大家要潔身自愛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 paul0923 於 2011-11-8 11:06 AM 發表

根據香港法律, 持有蝴蝶刀係犯法
任何理由持有都足以坐監, 大家要潔身自愛
補充一句, 通常法例中係寫 "以任何形式  持有/管有" 嘅, "冇開鋒" 就係其中一種所謂 "形式", 所以即使係 "冇開鋒" 都係犯法嘅, 只係睇佢 "做唔做" 你 ~

回覆 引用 TOP

其實我唔明點解香港唔可以有蝴蝶刀

回覆 引用 TOP

其實我有D想買...

回覆 引用 TOP

將個post 交俾警方跟進下咪知得唔得囉.

回覆 引用 TOP

係咪有得買練習刀

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]