• 瀏覽: 158,089
  • 回覆: 1,477
  • 追帖: 6
上回︰http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=17415494

致各位會員︰

鑑於每次開新區均出現會員違規灌水或文不對題等主題

故作出呼籲︰若發現此情況,將每帖扣5分處理,希望會員遵守版規,不得吹水離題,否則版主將關閉討論區

版主示

回覆 引用 TOP

OH NO!  

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

兩個都做得好好! 拍喊戲真係唔係咁易!!

回覆 引用 TOP

鍾嘉欣上兩集怕比人知佢同高JIM上床, 對住大丁, 都演得幾好

回覆 引用 TOP

樂樂弱質女流,追住大丁喪跑,由油塘跑到觀塘碼頭,好腳力.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Joeycky 於 2012-1-27 23:52 發表

仲要著高踭鞋
當然係長跑好手`

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stupidufo 於 2012-1-27 11:51 PM 發表

我媽聽開內地人口音,但佢都唔知賈小姐講緊咩,就知有幾難頂…btw 佢遲d個套耀舞長安,古裝劇,戲份拍得住杏兒同嘉欣,都時仲有排受呀…

又要受罪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Joeycky 於 2012-1-27 11:52 PM 發表

仲要唔喘氣架

回覆 引用 TOP

好少睇阿Ron做喊戲,今晚真係做好好,好感人好迫真

回覆 引用 TOP

之後大丁係咪會同jj一齊?
聽其他網友講話佢係為咗報復 但照我睇似想激樂樂 (點知最後真係中意咗jj……?)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 karl614 於 2012-1-27 11:52 PM 發表

鍾嘉欣上兩集怕比人知佢同高JIM上床, 對住大丁, 都演得幾好
可惜又是喊到崩潰..冇咩新意

三哥鬧高JIM仆街都好迫真

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 karl614 於 2012-1-27 23:58 發表

三哥鬧高JIM仆街都好迫真
大家都想有個機會  鬧地產商一聲仆街!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]