註冊 登入

[其他] 42C熱狗事件(全記錄!!!!)

精選樓盤
個站長個樣有少少似孔慶X, 一樣禁撚樣衰

回覆 引用 TOP

若要分批搭的士去某三度,
駛唔駛過百元的士錢呢??
不過好快借,約模4-5個字
快過坐42C

車長:"喂!細路!讓開!咪阻住我楂車"
細路:"但係我媽咪打我屁股,點開路俾你啊"
乘客:"快D讓開啦,細路. 我哋要趕時間啊"

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sy4295 於 2012-2-4 10:39 PM 發表

若要分批搭的士去某三度,
駛唔駛過百元的士錢呢??
不過好快借,約模4-5個字
快過坐42C
長安落去 大窩口 / 荃富街 都唔係太遠 ...都係幾十蚊車錢遮
如果係長安 更加近啦 ....

回覆 引用 TOP

引用:
17:25,藍田,超過50位巴迷,89D(PV7274)Carlo十分不滿,總站開出已滿窗口位!!
17:45,GA5505,超過50位巴迷,部份人係影完GK9141後等埋GA5505,開出已近頂閘
時間錯晒,GK9141開1720,GA5505開1733啵哥哥....
係GK9141返到藍田果陣其實點解令到89D車長不滿,係因為有大量巴士企馬路影相塞住左條路唔比人開車,
要影就要自己一早企定定等車返啦...
要搭又要影...係有D地方會有損失架啦

回覆 引用 TOP

巴士迷為了追熱狗俾幾十蚊搭的士

成日以慳錢理由反對全冷真係荒謬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 58X 於 2012-2-4 22:40 發表

長安落去 大窩口 / 荃富街 都唔係太遠 ...都係幾十蚊車錢遮
如果係長安 更加近啦 ....
我就係搭的士去長安,五個人20蚊,一人4蚊!

我聽大窩口上車既人講佢哋搭38蚊的士。至於四美街同觀塘鐵路站上車既人,都唔知點解佢哋會係個度出現啦!

回覆 引用 TOP

回覆 9# 的帖子

我地成班工程部既搭42M係長安再轉E32
去到大窩口,時間啱啱好(^^)

回覆 引用 TOP

回覆 6# 的帖子

我果部約$42到大窩口
一人$8.5

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AVBW@92^^ 於 2012-2-4 10:50 PM 發表

巴士迷為了追熱狗俾幾十蚊搭的士

成日以慳錢理由反對全冷真係荒謬

我覺得你呢兩句真係一矢中的

回覆 引用 TOP

好彩今日唔駛返工,要返工真係影響交通=.=

影還影,唔好阻條路,仲要阻住89d出站,司機唔好脾氣真係問候佢地,上youtube就唔好啦@@

回覆 引用 TOP

聽聞有人成功在觀塘港鐵站巴士站登上該架往藍田港鐵站的42C熱狗!

回覆 引用 TOP

21 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。