• 瀏覽: 162,991
  • 回覆: 1,395
上回︰http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=13769696

致各位會員︰

鑑於每次開新區均出現會員違規灌水或文不對題等主題

故作出呼籲︰若發現此情況,將每帖扣5分處理,希望會員遵守版規,不得吹水離題,否則版主將關閉討論區

版主示

回覆 引用 TOP

預告見到定欣打得好實在 ... 暫時覺得比D男人打得仲好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 達荷美女人 於 2012-4-23 09:50 AM 發表

預告見到定欣打得好實在 ... 暫時覺得比D男人打得仲好
CHING好似係胡小姐FANS WOR..

平常心過活

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 煎雞翼.好好食 於 2012-4-23 12:49 PM 發表

CHING好似係胡小姐FANS WOR..
係呀 , 佢係我覺得TBB最尊業既三位演員之一

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 達荷美女人 於 2012-4-23 12:51 發表

另外兩個係邊個?  拾一同畢DEE?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 karl614 於 2012-4-23 01:24 PM 發表

另外兩個係邊個?  拾一同畢DEE?
SORRY , 係 "三位女演員之一"

回覆 引用 TOP

咦~咁快開第二版

明天出收視,希望唔好低過29點啦

唉~定欣上咗新地封面

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 novirus 於 2012-4-23 01:40 PM 發表

咦~咁快開第二版

唉~定欣上咗新地封面
係咩事???

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 達荷美女人 於 2012-4-23 01:41 PM 發表

係咩事???
濫嗒七仔:馬x郭政x高均.........

而家D雜志愈來愈巔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 達荷美女人 於 2012-4-23 12:51 PM 發表

佢本身外型可塑性高, 角色設定吸引, 期待佢演出..

不過個人認為佢演技尚只流於表面~

幸好要喊的時候佢是喊得出真眼淚, 比以前進步不少~

平常心過活

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 novirus 於 2012-4-23 01:40 PM 發表

咦~咁快開第二版

唉~定欣上咗新地封面
唔會掛...我星期四定五果日睇電視仲影佢地祝捷會, 話最高有三十幾點..我估幾好收視wor

平常心過活

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 novirus 於 23-4-2012 14:04 發表

濫嗒七仔:馬x郭政x高均.........

而家D雜志愈來愈巔
Nonsense!!! But not because I trust her. Just because I never believe 新地!!!

BTW喜歡佢對演戲既attitude,雖然唔特別鐘意佢!!!

回覆 引用 TOP

引用:

咦~咁快開第二版

唉~定欣上咗新地封面
... 收視 ... 希望都有 28-29 點 la
唔敢有期望, 都唔希望太低, 難得有人有勇氣, 有 heart 試新題材, 如果唔理想, 就

最壞時候都不棄也不離
前路既苦澀仍是美

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]