註冊 登入

個個咩龍小菌真係假到喊

個個咩龍小菌真係假到喊 E-mail 此主題給朋友

其實我真係覺得佢係博上位! 之前又話自己WEAR面罩係唔想影響教職 咩只想堅持自己理想 唔想進軍樂壇 超! 點知都係一堆bull shit! 而家一有人話要簽佢咪又即刻狗衝去簽!! 好啦~而家簽完左 又話咩"驚人地FOCUS落佢個樣唔認真聽佢唱歌", 所以先唔除面罩 超!又係9 UP 講真!我之前未知佢咁多野之前係YOUTUBE聽過下佢D歌 真係一般無咩特別 只不過係佢既"堅持自己理想唔想出面"既宣言令我認為佢都算係有HEART 而家佢又做訪問又簽做歌手剩已令我認為佢根本就假 根本係博上位 完全唔係當初佢講既個回事! 算吧啦~! 而家個個都知佢係博出名 係FACEBOOKD咩群組都唔知幾多個係佢真正既FANS D COMMENTS真係假到喊 無實力既人就算點弄虛作假都係無實力 一時話題就得 想係個圈度響朵響得耐? 算9數啦! 半年後D人都唔會記得佢架啦~想享受注目掌聲就趁而家啦~ 龍小菌

追加有同感的Yahoo Style 作者: Ivan Lau的文章

港版Leigh Bowery?http://hk.lifestyle.yahoo.com/blogs/less-is-more/%E6%B8%AF%E7%89%88leigh-bowery-102006269.html

回覆 引用 TOP

熱賣及精選

回覆 引用 TOP

連個真樣都唔想比人見... 繼續假下去吧...

回覆 引用 TOP

關你撚事?雞祖祖

回覆3 #的帖子

佢真係好想上位 但又扮到唔想 超

回覆 引用 TOP

d人成日都話唔介意男朋友冇錢啦, 但一定要有樓啵.

信佢一成都死

回覆 引用 TOP

佢個面具好得人驚 每次見到都覺好恐怖  晤知D小朋友見到佢會晤會赫到喊?

個名又作狀同不知所謂

回覆 引用 TOP

成個紙紮公仔甘。 農曆七月見到佢就驚。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥田本事 於 2012-8-16 07:23 PM 發表

成個紙紮公仔甘。 農曆七月見到佢就驚。

同感...

回覆 引用 TOP

del~

回覆 引用 TOP

不過我想知佢可以係呢個圈有幾耐命

回覆 引用 TOP

博上位X2
把口話自己樣衰,擺明心裡面想人讚佢靚

回覆 引用 TOP

其實我唔明白保住教席同戴面具唱歌有咩關係.只要你唔收錢,只係為興趣係街頭唱歌,其實係無問題.街頭唱歌推廣藝術又唔係作奸犯科,點解要藏頭露尾 ?

利益申報,我都係教師,都減咗肥,都叫做識唱歌.前排有學生同朋友懷疑我係龍小菌,走黎笑我(佢哋都係講笑啫!)

BTW,如果我係佢既家政科或視藝科同事,我會幫佢手整過個LOOK,因為其實都幾肉酸.

唯一佩服既係佢真係好耐熱!

回覆 引用 TOP

其實佢個LOGIC好有問題 佢唔想人地FOCUS佢個樣 佢更應該SHOW出黎比人睇 勇敢面對 再響音樂下苦功 比人覺得佢真係賣藝唔係賣樣 唔係係到整色整水引人注意...

總版規
[五] 嚴禁使用過大或不雅成份的簽名或頭像圖片
內容必須合乎上述四項規則之標準,頭像圖片圖檔 File Size 不可大於 250KB , 而簽名圖片圖檔 File Size 的總和不可大於 512KB ,圖片加文字同樣以此標準計算,違者會交由管理員或超級版主刪除個人簽名檔,警告無效或張貼不雅成份的圖片或文字,會即時禁訪不作通知。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 misssheep 於 2012-8-16 08:58 PM 發表

其實我唔明白保住教席同戴面具唱歌有咩關係.只要你唔收錢,只係為興趣係街頭唱歌,其實係無問題.街頭唱歌推廣藝術又唔係作奸犯科,點解要藏頭露尾 ?

利益申報,我都係教師,都減咗肥,都叫做識唱歌.前排 ...
我覺得佢個LOOK好似紙扎公仔好肉酸

不過我認同既某D學校係好保守架, 但係佢話唔想人地FOCUS佢個樣, 呢個LOGIC有問題囉

總版規
[五] 嚴禁使用過大或不雅成份的簽名或頭像圖片
內容必須合乎上述四項規則之標準,頭像圖片圖檔 File Size 不可大於 250KB , 而簽名圖片圖檔 File Size 的總和不可大於 512KB ,圖片加文字同樣以此標準計算,違者會交由管理員或超級版主刪除個人簽名檔,警告無效或張貼不雅成份的圖片或文字,會即時禁訪不作通知。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。