• 瀏覽: 20,341
  • 回覆: 163
  • 追帖: 1
Thanks for your information

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
希望跟住係PULP!

回覆 引用 TOP

今日去通利攞sigur ros飛,前面兩個女人搞好耐,同個職員講話唔知要幾多5月6演唱會飛,但講極都唔知係咩演唱會,係邊到搞又都唔知,搞完一輪先知原來買blur d 票,我同佢講25號先賣飛,點知佢發爛炸講下星期一就走囉喎點算,我睬佢都傻叫佢打電話,我諗大陸需求好多,我以防萬一星期一要早d去買飛

回覆 引用 TOP

http://hk.apple.nextmedia.com/entertainment/art/20130222/18172672

內地觀眾行為真係幾得人驚, 到時一定好多!
上次SUEDE周圍都係

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wentz_jin 於 2013-2-22 10:10 AM 發表

今日去通利攞sigur ros飛,前面兩個女人搞好耐,同個職員講話唔知要幾多5月6演唱會飛,但講極都唔知係咩演唱會,係邊到搞又都唔知,搞完一輪先知原來買blur d 票,我同佢講25號先賣飛,點知佢發爛炸講下星期一 ...
似乎請返半日假一早去買有安全感d

http://rateyourmusic.com/~tamki
我愛Travis。

i am fran?

回覆 引用 TOP

通利有得買?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tamwk 於 2013-2-22 01:26 PM 發表

似乎請返半日假一早去買有安全感d
本人已決定走堂

06.05.2013 22.07.2015:Blur
15.08.2013:Linkin Park Living Things World Tour(First and last LP gig)
28.09.2015:Muse Drones Tour
07.08.2018 MIKE SHINODA POST TRAUMATIC TOUR

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wentz_jin 於 2013-2-22 10:10 AM 發表

今日去通利攞sigur ros飛,前面兩個女人搞好耐,同個職員講話唔知要幾多5月6演唱會飛,但講極都唔知係咩演唱會,係邊到搞又都唔知,搞完一輪先知原來買blur d 票,我同佢講25號先賣飛,點知佢發爛炸講下星期一 ...
STANDING ticket應該冇咁快賣晒掛...不過我星期一都會早d買...安心d

una chica de Hong Kong~
me encantan La Roja ^^

回覆 引用 TOP

講真,你地覺得有冇人炒

回覆 引用 TOP

有,因為總會有人懶醒,以為咁易搵錢。

不過炒唔起,
1. 去得睇既最少都廿到"忟",有條件去比多d錢去台灣睇,順便當埋去旅行都得。
2. 同埋上次Lady gaga都炒燶晒,到最尾蝕住賣都無人接貨,邊敢入咁多貨。
3. 而4月  Coachella之後佢地都休息十幾日同埋今次香港同台灣相隔兩日(5月6日同5月9日),有加場既空間,Suede第一次黎香港時都爆到要加場啦,加場唔係無可能,d人唔驚好似上年Lady gaga咁加完一場又一場?
4. 仲係十五年前既Blur既話就"姐"........

http://rateyourmusic.com/~tamki
我愛Travis。

i am fran?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tamwk 於 2013-2-24 11:30 PM 發表

不過炒唔起,
1. 去得睇既最少都廿到"忟",有條件去比多d錢去台灣睇,順便當埋去旅行都得。
2. 同埋上次Lady gaga都炒燶晒,到最尾蝕住賣都無人接貨,邊敢入 ...
5.gorillaz 兩年前黎過

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tamwk 於 2013-2-24 11:30 PM 發表

不過炒唔起,
2. 同埋上次Lady gaga都炒燶晒,到最尾蝕住賣都無人接貨,邊敢入 ...
但Blur係第一次黎香港開,當然,我都唔希望有人炒飛!!

回覆 引用 TOP

買左喇~

回覆 引用 TOP

Easy to get the tickets

回覆 引用 TOP

唔使走堂都可以買到

06.05.2013 22.07.2015:Blur
15.08.2013:Linkin Park Living Things World Tour(First and last LP gig)
28.09.2015:Muse Drones Tour
07.08.2018 MIKE SHINODA POST TRAUMATIC TOUR

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]