[翡翠台] 處境劇《愛.回家》討論區 3

處境劇《愛.回家》討論區 3 E-mail 此主題給朋友

上回︰http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=21032204

致各位會員︰

鑑於每次開新區均出現會員違規灌水或離題討論等文不對題的主題

故作出呼籲︰若發現此情況,將每帖扣5分處理,希望會員遵守版規,不得吹水離題,否則版主將關閉討論區

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
板野就係我 ge 分身,我自言自語梗,大家估得冇錯,板野虎牙就是我 我個仔下年打 nba,大家記得支持佢
尋晚 ALEX 最後個表情...

回覆 引用 TOP

ALEX <<慘....
呢條路...有排做!!

marco....

回覆 引用 TOP

我想講tbb好耐未拍過一套咁吸引的三角戀了,無論配邊個都有咁多人支持,而且去到中斷都未知最終選擇。。愛回家

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 breadgirl 於 2013-3-7 10:51 AM 發表

ALEX  
唔覺佢慘,
佢一早知馬壯最在乎清清
清清亦明戀馬壯

[五] 嚴禁使用過大或不雅成份的簽名或頭像圖片
內容必須合乎上述四項規則之標準,頭像圖片圖檔 File Size 不可大於 250KB , 而簽名圖片圖檔 File Size 的總和不可大於 512KB ,圖片加文字同樣以此標準計算,
違者會交由管理員或超級版主刪除個人簽名檔,警告無效或張貼不雅成份的圖片或文字,會即時禁訪不作通知。

回覆 引用 TOP

唔知大家係咪一開始就睇呢齣
開始時清清結婚
婚後仲成日借d意搵馬壯
我己經覺得超奇怪
有集同老公吵架,係馬家暫住
個種曖昧行為,大姐呀
你結左婚架啦,你咁愛馬壯,何必結婚
結左婚,成日同ex這樣那樣,想點
係後尾話佢老公有外遇,離婚所至名至言順再戀馬壯
so,我覺得清清呢個女仔
性格方面有問題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Templeaveit 於 2013-3-7 11:15 AM 發表

唔覺佢慘,
佢一早知馬壯最在乎清清
清清亦明戀馬壯
你講得佢咁愛馬壯
何必同第個人結婚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 numuap 於 2013-3-7 02:13 AM發表

我覺得好感動wor~
清清同john ma, 雖然有人話佢之前閃婚,離婚又去搵返前度,
其實佢係一個幾冇主見既女仔, 閃婚都係胡胡塗塗,但係佢都叫認清自己最鍾意係john ma,
定情信物唔捨得唔要,
有人追唔理,
比john ma冷落對待都繼續等,
仲想點?
我覺得佢好真心lor~
但係當愛/苦等一個人六年而被人拒於千里, 都會俾機會自己藉著新對象嘗試忘掉舊愛
清清分手時剛剛讀完書, 好難唔受屋企人影響

[五] 嚴禁使用過大或不雅成份的簽名或頭像圖片
內容必須合乎上述四項規則之標準,頭像圖片圖檔 File Size 不可大於 250KB , 而簽名圖片圖檔 File Size 的總和不可大於 512KB ,圖片加文字同樣以此標準計算,
違者會交由管理員或超級版主刪除個人簽名檔,警告無效或張貼不雅成份的圖片或文字,會即時禁訪不作通知。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Templeaveit 於 2013-3-7 12:22 PM 發表

但係當愛/苦等一個人六年而被人拒於千里, 都會俾機會自己藉著新對象嘗試忘掉舊愛
清清分手時剛剛讀完書, 好難唔受屋企人影響
好彩安排佢老公後來有外遇
否則清清真係出牆個種女人了
我講緊果集絕對係發生係佢老公有小三之前的
係馬壯屋企發嗲
拉姑都頂唔順,話佢地己經分手,再一起住好尷尬
john ma於是幫佢老公手tum掂清清

如果佢老公唔係後咪有外遇呢個安排
一定係最慘情的老公之一
原來不過係john ma的愛的替身而己
係男人都扯火掛

回覆 引用 TOP

好鬼憎個清清, 講嘢又講唔正成日扮可愛,, 仲要係失婚婦人,, 咪鬼阻住地球轉啦, JOHN MA同ALEX咪幾襯,,

GoodMorning

回覆 引用 TOP

我相信會有外公見到馬壯和清清拍拖既情節!!

回覆 引用 TOP

其實清清係同馬太一樣前後性格不連貫的人物
假若由頭睇到尾就知道
尤其EP.44
借D意住係馬壯屋企,姣到真係冇朋友

回覆 引用 TOP

alex不知不覺間愛上John MA

回覆 引用 TOP

始終覺得John Ma同ALEX有火花D....

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。