[翡翠台] 《女警愛作戰》討論區 2

搶BB案發地點九龍灣,又關西九衝鋒隊事,東九龍無警時份.

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 三文魚丼 於 2013-3-31 00:39 發表

女俠係完全唔怕鬼
之前幾集佢上鬼屋都唔驚
反而madam kill仲怯
半夜三更仲同一一阿媽去果個咩金塔
無鬼就奇
其實星姐踢到的是拾義妹個金塔,女俠或者要變聲話其實呢度係我屋企,有咩好驚,一陣風咁唔見左,返左十姐屋企.

回覆 引用 TOP

美琪趁家寶夫妻不和,搞人老公,出賣差館七魔女的姊妹,人黎呀,執行家法,送去靶場人肉槍靶,比十姐同Madam練槍用.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 K.H_WONG 於 2013-4-2 15:13 發表

最矮黃智雯
但是最矮卻是最高職級,有失必有得.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 giniaa 於 2013-4-2 21:23 發表

本身有四個郵票,
佢爸爸俾多九個,
終於集齊十二生肖郵票?
我又係有呢個問題,藍一一因父親離開形成心靈創傷和思覺失調,送去930找高立仁醫生睇下,藍一一病情嚴重.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 suijai_kk 於 2013-4-2 21:46 發表

今次跳樓對謝天華有好大影響
有咩問題,又唔係佢殺死陳小雄,照事實報導而已,無人想結果是這樣的,這是意料之外.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 suijai_kk 於 2013-4-3 13:40 發表

但佢自己又唔係咁諗呢
同是新聞壓力,人人反應正面負面就不一樣,正如雁姐故事,上了A1,反而幫了雁姐老公籌錢醫病,陳小雄未等到社會關心他便死了,這是藍一一想不到的.

回覆 引用 TOP

愛愛與Delay哥比大sir丙完,行出走廊大吵,理論上大sir已經聽到真相,佢地份報告可以唔駛寫.

回覆 引用 TOP

DELAY哥的遭遇無論幾可憐,但都不可以自己理由大晒,著住制服講電話都唔理拍檔,就求求其其做警察為求唔花底,比佢累的拍檔和市民點計數,好自私,DELAY哥自我到簡直是正賤精.

回覆 引用 TOP

預告片十姐開禮物爆炸,十姐有無危險,我地駛唔駛做定帛金比飛俠家人.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kks668 於 2013-4-4 23:59 發表

小弟才學疏淺請問咩叫做 近在天邊 遠在眼前????
簡單而言,近的不清楚,遠的清楚所以似眼前,老花眼.

回覆 引用 TOP

激化中港矛盾,編劇,你好英.

回覆 引用 TOP

今集編劇可能今日開始自此不能返大陸,變成異見人士.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 灰灰小子 於 2013-4-5 20:47 發表

有時諗諗下..香港警察好勁..
示威標語可以馬上.做一個臨時產子地方
女警佈陣佈到好似古裝片,天師捉鬼果d奇門遁甲佈陣,都係布條拉來拉去.

回覆 引用 TOP

四眼仔,比人丙幾野,睇黎好似打信辭職,響呢行點生存,成世跟住一一咩,點成長呀.

回覆 引用 TOP

44 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。