• 瀏覽: 74,517
  • 回覆: 981
上回︰http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=21540369
致各位會員︰

鑑於每次開新區均出現會員違規灌水或離題討論等文不對題的主題

故作出呼籲︰若發現此情況,將每帖扣5分處理,希望會員遵守版規,不得吹水離題,否則版主將關閉討論區

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
呢幕正

回覆 引用 TOP

警察既 電台 竟然講 有果傻人
唔係應該講有果懷疑精神有問題既人咩...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nokia3510 於 2013-3-29 09:29 PM 發表   警察既 電台 竟然講 有果傻人 唔係應該講有果懷疑精神有問題既人咩...
係囉

回覆 引用 TOP

WOW 姚子羚係大BOSS 嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jimslive 於 2013-3-29 09:31 PM 發表
WOW 姚子羚係大BOSS 嗎?
佢係final boss係PPS 成套有得睇

回覆 引用 TOP

立花子羚

〝一國兩制〞、〝高度自治〞、〝中央治港〞

回覆 引用 TOP

一一同飛俠拍拖,又同女神上床?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nokia3510 於 29-3-2013 21:29 發表
  警察既 電台 竟然講 有果傻人
唔係應該講有果懷疑精神有問題既人咩...
係叫傻人發現喎,有時都就咁叫傻人,簡單易明。短時間要交待個案件性質嘛。

回覆 引用 TOP

我覺得今集女俠幫一一阿媽嗰部分真係好感動~!!

回覆 引用 TOP

下個星期結局?咁快就大結局

回覆 引用 TOP

搶BB案發地點九龍灣,又關西九衝鋒隊事,東九龍無警時份.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Joeycky 於 2013-3-29 11:30 PM 發表
無記只有西九龍重案組而已。

奉勸某人:與其找人支持自己,不如認認真真工作,少點講大話,換取別人真正的認同。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Joeycky 於 2013-3-29 11:30 PM 發表
最奇怪周麗淇淨係對PTU幾個男警作出指示,佢右手邊仲有個男警(軍裝)。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 獨行的自由人 於 2013-3-29 09:18 PM 發表
呢幕正

Goldie金色女俠裝?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]