註冊 登入

[其他] 已確定九巴新E200用單門!!有相

已確定九巴新E200用單門!!有相 E-mail 此主題給朋友

相片如下:
http://www.flickr.com/photos/90054193@N02/8604133690/sizes/l/in/photostream/

宜家只係爭九巴新B9未有相片出現
另KOC天台最少有三架E500

回覆 引用 TOP

精選樓盤
單門 派咩線會岩用 不過都好應該會多D位,但係派去53好似有D唔方便上落客

回覆 引用 TOP

仲買新單層??
好唔夠用咩?

回覆 引用 TOP

Amazing Summer已到!盡情享受吧!
引用:
原帖由 3420TG-N930 於 2013-3-31 10:58 PM 發表

51一定合用。多數都係
往錦田方向,荃灣上客最多,川龍開始落客,好少中途上客。只有荃錦頂,先多同時上落。
往荃灣方向,大帽山段上客最多。落到荃灣前,都係上客居多。荃灣落客最多。
你想多了,51 已經拎住 8 部經特別改裝o既車蝕住做,仲想有新車?

得,等多十幾年啦。

明日また しあわせで あるように

回覆 引用 TOP

買Benz好過啦

henry

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ATE24 於 2013-3-31 11:17 PM 發表

你想多了,51 已經拎住 8 部經特別改裝o既車蝕住做,仲想有新車?

得,等多十幾年啦。
51其實用緊4部車only..
不過後備車我唔清楚,正常情況下都唔需要特別抽車做51

唔知點解講單門單層巴士,我即刻諗到270同211

回覆 引用 TOP

見到部短版E200車尾Bumper中間組件改高左, 照估計係為左上大斜路而改成...
(轉貼圖片)

回覆 引用 TOP

Amazing Summer已到!盡情享受吧!
引用:
原帖由 dennischu 於 2013-3-31 10:59 PM 發表

會吾會係比211 班"VIP" 用????
咁邊個渣中單門行 211 就真係喊得...去到黃大仙鐵路站 肯定比後兩架車拖住都似 ..
單門上落慢....爆車落黃大仙落完客再上番班客上到爆車先走得...後幾班都到囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HS1588 於 2013-3-31 10:47 PM 發表

單門 派咩線會岩用 不過都好應該會多D位,但係派去53好似有D唔方便上落客
208 應該都岩用
..客量唔算太大

211 270 呢d上落客太多...用單門一定拖慢車程
仲有 2D 5D 都岩用既

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 58X 於 2013-4-1 12:04 AM 發表
咁邊個渣中單門行 211 就真係喊得...去到黃大仙鐵路站 肯定比後兩架車拖住都似 ..單門上落慢....爆車落黃大仙落完客再上番班客上到爆車先走得...後幾班都到囉
係咪已經到港

回覆 引用 TOP

回覆 13# 的帖子

引用:
原帖由 MP7943 於 2013-4-1 12:07 AM 發表

係咪已經到港
詳情要等英國果邊D師兄報料...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MP7943 於 2013-4-1 12:07 AM 發表

係咪已經到港

未到港
應該會好快上船

等九巴新B9到港,估計下星期
九巴E50D亦陸陸續續到KOC

回覆 引用 TOP

53 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。