• 瀏覽: 416,572
  • 回覆: 434
  • 追帖: 693
支持樓主置頂!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
有用~~thx!!!

人生在世~旅行至上~

回覆 引用 TOP

小弟會在7月24號去北海道自駕遊,因為有10個人,要租2部車,我仲諗緊2部車在公路上用什麼方法聯絡最好,例如一其中一部行錯路....想問下b mobile嘅Visitor SIM U300是否真的可以support"即時對話"果D Apps....?謝謝

回覆 引用 TOP

今天下午出發去名古屋,謝謝你的資料。

個人釣況:
2013年1月1日    維港 雞蛋或魚 5斤(魚仔) 好開始
2012年4月4日    維港 22cm雙牙班
2012年2月16日  担桿 火點 馬交 黃釘
2011年10月5日  維港  手掌紅立
2011年4月7日    青衣  一斤石石丰
2011年3月7日    崖南  一斤白鱔

回覆 引用 TOP

Thank you for your sharing, info is useful

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 raymondkktang 於 2013-7-16 01:50 AM 發表

小弟會在7月24號去北海道自駕遊,因為有10個人,要租2部車,我仲諗緊2部車在公路上用什麼方法聯絡最好,例如一其中一部行錯路....想問下b mobile嘅Visitor SIM U300是否真的可以support”即時對話ᦀ ...
第一,用B-mobile 4G,自駕千萬勿用u300;其次,用對講機啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 syman 於 2013-7-16 07:32 PM 發表

第一,用B-mobile 4G,自駕千萬勿用u300;其次,用對講機啦。
請問可以在日本合法使用既對講機在香港有冇得租用呢?謝謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 raymondkktang 於 2013-7-16 11:04 PM 發表

請問可以在日本合法使用既對講機在香港有冇得租用呢?謝謝

有,但唔多。

回覆 引用 TOP

樓主, 想問如果新宿或涉谷, 有冇任食和牛推介
因唔識日文驚睇唔明.
價錢3000-4000yen一個人到啦
唔該你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 neo_wong 於 2013-7-18 04:26 PM 發表

樓主, 想問如果新宿或涉谷, 有冇任食和牛推介
因唔識日文驚睇唔明.
價錢3000-4000yen一個人到啦
唔該你
和牛放題?3000-4000yen一個人?當然先可能,4000yen一個人比日本的國產牛你放題你都偷笑!試下呢間啦,松阪牛 21,000,黑毛和牛8000幾:http://www.rokkasen.co.jp
有無其他ching 有好介紹?

回覆 引用 TOP

大大力支持你. 好詳細.

日本免費WIFI、日本U300、WiMax 2+、日本無限上網方法

回覆 引用 TOP

牛牛介紹正!!!! (已經比我抄低左D資料啦, thx!)  
請問食蟹又有無好介紹? (東京)

(對日本真係唔熟,見有好介紹會再查下去, 現四圍拿料中, 好怕問錯野比人插到暈, 請留手)

回覆 引用 TOP

六歌仙好有名架...另外鐘意買波衫最好去加茂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大白兔仔 於 2013-7-19 04:53 PM 發表

牛牛介紹正!!!! (已經比我抄低左D資料啦, thx!)  
請問食蟹又有無好介紹? (東京)

(對日本真係唔熟,見有好介紹會再查下去, 現四圍拿料中, 好怕問錯野比人插到暈, 請留手)
食蟹? 唔岩季節,重係東京.......唔好side 時間。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大白兔仔 於 2013-7-19 04:53 PM 發表

好怕問錯野比人插到暈, 請留手)
哈,呢道有D「大哥」以插人為樂,自己唔開話題,睇岩就插,日積月累,新人唔敢問,舊人唔敢答,得番比班「大哥」玩,唔死有鬼!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]