• 瀏覽: 416,570
  • 回覆: 434
  • 追帖: 693
可能我問得唔好
其實我想問, 有冇d價錢係3000-4000食日本牛啦
引用:
原帖由 syman 於 2013-7-19 01:22 AM 發表

和牛放題?3000-4000yen一個人?當然先可能,4000yen一個人比日本的國產牛你放題你都偷笑!試下呢間啦,松阪牛 21,000,黑毛和牛8000幾:http://www.rokkasen.co.jp/cn/contents/tabe_yakiniku.html
有無其他 ...

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
各位我地一行三人,有一位小朋友,首次自由行到大阪8日7夜,寧晨機到大阪,早機返港,想請各位比d行程建議。 謝謝。

8日7夜

寧晨機到大阪 ,早機返港

打算到地点如下 :
outlet
大阪城公園
水簇館
環球影城
黑門市場
清水寺
shopping
Cup Noodle 博物舘
有一晚會去和歌山住

請問應該怎样安排行程,还有什麼建議行程。謝謝各位。

回覆 引用 TOP

大阪 有8日7夜,重系早机到,你想点都得!我的建议是,有个小朋友,有咁長時間,慢慢玩,HEA d都OK,記得搵d好野食,有無車牌?有就租車遊下車河,去淡路島住番晚WESTIN!�长时间咁

回覆 引用 TOP

Thanks a lot of typing this, a lot of good information here.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 audavid 於 2013-7-26 05:21 AM 發表

Thanks a lot of typing this, a lot of good information here.
唔洗客氣,你的Reply,我的動力,大家幫手push下,勿沉底,幫到多D人。

回覆 引用 TOP

樓主好, 請你幫下我plan下之旅, 打算去大板五日,行街,浸溫泉,outlet,,hea 下,如夠時間想去玩球影城,
會租車, 但冇去過日本,乜都吾識,住邊又吾知,可以幫我plan嗎?
酒店hkd1500-左右一晚有冇好推介?最好有免費泊車.
如果1500冇好酒店,2000都得.
萬分感激

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chowzz 於 2013-7-28 01:07 AM 發表

樓主好, 請你幫下我plan下挽救婚姻之旅, 打算去大板五日,行街,浸溫泉,outlet,,hea 下,
會租車, 但冇去過日本,乜都吾識,住邊又吾知,可以幫我plan嗎?
酒店hkd1500-左右一晚有冇好推介?最好有免費泊車.
如果1500冇好 ...
你想旅遊挽救婚姻?你是男 or 女?如果是男,換張正經D的頭像,唔好咁花fit,挽救婚姻有希,如果是女的自拍頭像,咁樣去溫泉之旅,挽救婚姻肯定easy job!
講完笑,大板五日,行街,浸溫泉,outlet,例牌野,唔洗plan,事但爬下文照 copy 可也,未去過日本就咪咁多心,去下樂園、行下D大路景點算啦,酒店hkd1500 - 2000 ? 你去 agoda.com, hotels.com. booking.com 求其搵到最近車站個D就 ok la.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 syman 於 2013-7-28 01:21 AM 發表

你想旅遊挽救婚姻?你是男 or 女?如果是男,換張正經D的頭像,唔好咁花fit,挽救婚姻有希,如果是女的自拍頭像,咁樣去溫泉之旅,挽救婚姻肯定easy job!
講完笑,大板五日,行街,浸溫泉,outlet,例牌野,唔洗pla ...
我係男,真係乜都吾識,本身冇諗過去日本,浸温泉又吾知邊道好,想問有冇酒店好推介?
謝謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chowzz 於 2013-7-28 01:27 AM 發表

我係男,真係乜都吾識,本身冇諗過去日本,浸温泉又吾知邊道好,想問有冇酒店好推介?
謝謝
大阪浸温泉,睇下呢個:http://lohas.pixnet.net/blog/post/31386981-%5B2012%E5%A4%A7%E9%98%AA%5D-%E6%96%B0%E4%B8%96%E7%95%8C-spa-world-%E4%B8%96%E7%95%8C%E5%A4%A7%E6%BA%AB%E6%B3%89-@-11%E5%80%8B%E5%9C%8B

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 syman 於 2013-7-28 02:46 AM 發表

重可以睇下呢個:http://www.naniwanoyu.com/
http://www.naniwanoyu.com/pdf/cn_pdf.pdf
thx ching

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 糕×2 於 2013-7-30 12:17 AM 發表

想問有冇平平地就咁用黎上網既sim卡?
B-mobile, 4G sim,

回覆 引用 TOP

WOWWOW~ so detailed!!

回覆 引用 TOP

你好, 本人打算十一月尾去京阪神睇紅葉,浸溫泉,食海鮮及和牛,現有問題想請教.
1.想在和歌山,有馬或白濱浸任何兩處留宿及浸私家風呂,有什麼好介紹?費用不要太貴
2.有無漁市場食海鮮的介紹?
3. JR-West Rail Pass 已足夠嗎?
謝回覆

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]