[車型及車務] K 廠好慘

K 廠好慘 E-mail 此主題給朋友

冇新車唔在講
3b,15 大車換細車
連續命車都唔夠用?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
冇新車之如,50幾部垃圾廢物3+2ADS
唔慘就其
U廠263M都見到ATENU
S廠成日12米車載空氣
L廠據聞又分到橙牌蛋
相反K廠1A都成日見垃圾廢物3+2ADS
K廠依幾年待遇真係好差,食柴食得好緊要

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 GK9141 於 2013-9-15 01:18 AM 發表
冇新車之如,50幾部垃圾廢物3+2ADS唔慘就其U廠263M都見到ATENUS廠成日12米車載空氣L廠據聞又分到橙牌蛋相反K廠1A都成日見垃圾廢物3+2ADSK廠依幾年待遇真係好差,食柴食得好緊要
連ATSE,蛋都分得小過人
唔係cctv 事件既話仲小蛋
大量旺區線唔夠直
新車仲要排最後先出
3+2 ads多到突,其他廠又唔幫手食d

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ChuNG 於 2013-9-15 01:42 發表

連ATSE,蛋都分得小過人
唔係cctv 事件既話仲小蛋
大量旺區線唔夠直
新車仲要排最後先出
3+2 ads多到突,其他廠又唔幫手食d
呢批極品人地都想送走曬佢地, 仲想人地食?

'Never argue with an idiot .  They'll drag you down to their level and beat you with experience'
2017貴州行

回覆 引用 TOP

66m及66x係3+2ads的好去處

兩條線都消化到20部3+2ads架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 GK9141 於 2013-9-15 01:18 AM 發表

冇新車之如,50幾部垃圾廢物3+2ADS
唔慘就其
U廠263M都見到ATENU
S廠成日12米車載空氣
L廠據聞又分到橙牌蛋
相反K廠1A都成日見垃圾廢物3+2ADS
K廠依幾年待遇真係好差,食柴食得好緊要
有人就會話當年拎太多3ASV而家係報應
老實講,成堆3+2龍仔冇幾部係上掛但日日都見到佢
最慘係13X,601,1A,16呢D假假地都叫做大線都有出
28轉左牛總坑,一部大車都換唔到

老實講新車有冇唔緊要
大佬你換走晒呢堆極品先

回覆 引用 TOP

回覆 #6: K 廠好慘

最後一批就俾K廠

數量好似係最多

回覆 引用 TOP

K廠要等巿區版ENU行紅隧線

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 TSEUNGKWANOLINE 於 2013-9-15 01:04 AM 發表
冇新車唔在講3b,15 大車換細車連續命車都唔夠用?
好似話3B同15  D大車換俾5C(傳聞)

5c使E50D

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 平田巴士總站 於 2013-9-15 11:13 AM 發表
最後一批就俾K廠數量好似係最多
Really?

5c使E50D

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沖涼貓 於 2013-9-15 11:26 AM 發表

好似話3B同15  D大車換俾5C(傳聞)
15假假地都叫做多客
但竟然淪落到用ADS做掛牌?

回覆 引用 TOP

3B用ADS都OK...
15就真係唔夠載...
就攞大車都應該係14度攞...

同埋28嘅蛇車好應該換晒做大車,,繁時真係唔夠載...

回覆 引用 TOP

回覆6 #的帖子

話就話最多3asv姐
同期歐三atr 得三部

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 keroro10 於 2013-9-15 10:57 發表

有人就會話當年拎太多3ASV而家係報應
老實講,成堆3+2龍仔冇幾部係上掛但日日都見到佢
最慘係13X,601,1A,16呢D假假地都叫做大線都有出
28轉左牛總坑,一部大車都換唔到 ...
28就算扲唔到12M車, 你出部11M都好過用龍仔先......
不過好似我之前所講, 呢堆龍仔, 斷估其他廠都唔會要......

'Never argue with an idiot .  They'll drag you down to their level and beat you with experience'
2017貴州行

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 平田巴士總站 於 2013-9-15 11:13 AM 發表

最後一批就俾K廠

數量好似係最多

講電豬沙廠囉最一批
數量都唔係少
仲要係行85c

沙廠囉新車太多
囉都無人記得

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。