已入手上文 | 今時今日想入手xbox 360 , 大家點睇?

IT行外人玩IT的Blog: upsangel.co.nr
不與矽谷比高,只為用得更好
熱賣及精選
首先2手機唔係唔好,但問題係之前玩家點用部機,有冇改機你又未必知,有冇被BAN機你又唔知,乜都唔清楚既情況下買2手機,我真係有保留.
其實現在新機都唔算好貴,而且仲會送GAME.
如果你有朋友有玩開XBOX360,咁買黎一齊玩都OK.如果你真係諗住買2手機,一定要買新款機.

現在XBOX360做緊優惠
http://www.xbox.com/zh-hk/contest/hvb

回覆 引用 TOP

我都好想問呢個問題,近黎部電腦玩唔到NEED FOR SPEED 18 , 想買返部XBOX玩下,諗緊買360等ONE好, CHING 們俾下意見丫!

回覆 引用 TOP

睇你追求D乜,自己平衡,要多遊戲玩Xbox360,要上網容易搵人對戰360,追求平機平game /360,追求幾年後都唔洗換機X1,追求畫面X1,幾千對你黎講唔係問題X1,至少即時要香港有保養360

Xbox One 暗黑3 T1大逃殺   www.twitch.tv/hkpojustin2003

回覆 引用 TOP

u want to buy kinect game?
ur room is big enough to play it?
perfect denki 3 games 250gb 1980$ only

回覆 引用 TOP

never buy 2nd hand console
trust me

回覆 引用 TOP

幾套優惠set都帶kinect,在我個角度嚟睇就買唔過啦……

回覆 引用 TOP

旺角信和有間電氣良品依加係有做優惠: (唔係官方優惠)
買下列3隻其中一隻,
1)Fifa 14
2)GTA V
3)diablo 3

可以另外加$1980去買250GB主機連Forza Motorsport 4、Skyrim套裝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 upsangel 於 2013-11-26 11:51 PM 發表

多謝師兄提點
我上過官網都Miss佐你呢個優惠
不過似乎呢套2900的係唔帶手制,要另外買?
所有360主機一定跟一個無線手掣.
M$係on 居, 包裝盒有時畫有時唔畫.
如果驚既你買果陣睇下盒面盒背, 應該有寫清楚盒內有咩.

同期仲有個優惠,
http://www.xbox.com/zh-HK/contest/seasonforsharing/

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 upsangel 於 2013-11-26 08:30 PM 發表

各位師兄
小弟想現在入手xbox 360 , 大家點睇?

購買原因:
遊戲購買成本降低:一手遊戲促銷, 二手也會更便宜
小弟畢業後一直工作讀書,從未玩過XBOX ...
基本上你講既優缺點我都同意.

360出左咁耐, 出左至少幾百隻遊戲. 你唔介意玩舊game既, 大把game選擇. 而且因為係舊game, 好多都好平.
有game想玩咪買.
又或者如果有朋友都有360, 咪買黎一齊online玩.

但主機的確好耐無減過價. 至少官方定價係無乜減過, 只係不停做買機送game優惠.
但你去game舖好多時會比官方定價平2,3百. 感覺上D game舖自己嚮道減緊.

但玩Kinect你個廳要夠大. 因你要企距離鏡頭6,7尺先玩到.
X1 個Kinect就改善左, 睇報導話企4尺左右就得.

回覆 引用 TOP

71 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。