• 瀏覽: 12,644
  • 回覆: 11
  • 追帖: 1
+5
我最近先儲番,  暫時都係得幾隻超合金....有無人有儲開架?  可否分享下

現在小露寶價錢都唔平... 郁 D 都過千...有 D 幾千

附件

Robocon.jpg(52.45 KB)

ton.gif(13.07 KB)

shoo.gif(21.19 KB)

pai.gif(11.47 KB)

pecha.gif(28.46 KB)

byon.gif(20.24 KB)

peke.gif(11.67 KB)

pin.gif(12.2 KB)

bo.gif(16.66 KB)

waru.gif(11.52 KB)

gaki.gif(22.06 KB)

gera.gif(23.3 KB)

mega.gif(28.96 KB)

mero.gif(15.3 KB)

bag.gif(16.46 KB)

geki.gif(14.89 KB)

EX-GOKIN_ROBIN9_15CM_NOV2013_ARTSTORM_FEWTURE_12800_zpsf66300ee.jpg(76.76 KB)

EX-GOKIN_ROBIN9_15CM_NOV2013_ARTSTORM_FEWTURE_12800_zpsf66300ee.jpg

mSHJMqxGIlEz1KFyoFXZ1Q.jpg(64.26 KB)

ex53.jpg(100.09 KB)

記得以前有玩具舖幫客去日本找,找齊一套賣俾佢,收咗佢幾十萬

引用:
原帖由 幪面超人 於 2014-5-7 06:49 PM 發表
記得以前有玩具舖幫客去日本找,找齊一套賣俾佢,收咗佢幾十萬
有次同間玩具鋪老板傾....佢話依家有錢都集齊唔到....所以咪抄到天價囉
有d人 keep 住左成世都唔放出黎....因只出過小量...無復刻過...
有都比日本仔買晒啦...幾時輪到港人

我自己都無諗住要齊晒....keep 到幾多得幾多啦....

點解冇復刻呢

引用:
原帖由 kkwgm 於 2014-5-7 07:10 PM 發表

有次同間玩具鋪老板傾....佢話依家有錢都集齊唔到....所以咪抄到天價囉
有d人 keep 住左成世都唔放出黎....因只出過小量...無復刻過...

我自己都無諗住要齊晒....kee ...
當然越買少越見少,好多人專登飛去日本中古玩具店尋寶,有好多冷門角色應該都俾人掃得八八九九

引用:
原帖由 kkwgm 於 2014-5-7 19:10 發表

我自己都無諗住要齊晒....kee ...
上次黃金俠之後, 我估都唔會再有復刻.

引用:
原帖由 katekate2046 於 2014-5-9 11:53 AM 發表
點解冇復刻呢

小露寶 d fd 係從未復刻過架....都唔知點解...

每次復刻都只係小露寶,小賓女,鋼鐵老師 呢 3 個

引用:
原帖由 aldred 於 2014-5-9 01:41 PM 發表

上次黃金俠之後, 我估都唔會再有復刻.
希望啦....我都買左好多黃金俠....成日復刻真係唔值錢

找緊小吱喳

小眾市場,抄到天價不為奇,最怕買到假貨都唔知。

有否大波版美沙上校或千年女王