• 瀏覽: 3,889
  • 回覆: 37
農曆七月十四正日開鑼!

回覆 引用 TOP

佢地話搵到錢架

"SYLLABUS無,考試唔考,問黎做乜?識左都搵唔食啦!"你就係呢種人!

回覆 引用 TOP

話時話,睇雙黃好,定睇單黃(黃子華) 好?

"SYLLABUS無,考試唔考,問黎做乜?識左都搵唔食啦!"你就係呢種人!

回覆 引用 TOP

佢地個政治生涯根本就係一場棟篤笑!不過受罪係台下的香港市民!

回覆 引用 TOP

你買左飛未?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singleman2006 於 2014-7-21 08:46 AM 發表

佢地話搵到錢架

應該 是 賺好多.....

我覺得.... 教主 攬  X達.... 原因之一

thx

回覆 引用 TOP

sorry! 答案並非如此! 聽番上星期光明頂果集訪問次文化堂老闆彭志銘,佢話從來呢的政治書都唔賣得! 難道膠珠同鳩坐達係奇葩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kung_fu 於 2014-7-22 12:32 AM 發表

sorry! 答案並非如此! 聽番上星期光明頂果集訪問次文化堂老闆彭志銘,佢話從來呢的政治書都唔賣得! 難道膠珠同鳩坐達係奇葩?
-------------

書... 就 吾知.....

聽 教主講...雙王 棟篤笑. 幫 "寶羅" 學院 籌期.... 好大....

次次話 D 飛... 賣晒.....  ( 7000張飛 當 $200..... = 140個 扣場租雜費 ).....

都幾和味.....

回覆 引用 TOP

哈哈! 好賣得?  查實究竟真係有幾多係真金白銀科水買飛呀? 本來都半信半疑!以為黃老九都有的政治能量去吸納到有班人肯比錢撐佢掛! 但當睇到菠蘿會址股東名,再去印證佢之前在節目中講什麼好多人支持佢,所以,當佢一離開社記後就好快籌到錢買會址...等等,原來一切都係講大話! 呢條黃老九根本就係吹水唔抹嘴的人! 信佢地一成,都雙目失明啦!

附件

送飛 - 花生將.jpg(56.25 KB)

2014-7-22 07:12 AM

送飛 - 花生將.jpg

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kung_fu 於 2014-7-22 07:12 AM 發表

哈哈! 好賣得?  查實究竟真係有幾多係真金白銀科水買飛呀? 本來都半信半疑!以為黃老九都有的政治能量去吸納到有班人肯比錢撐佢掛! 但當睇到菠蘿會址股東名,再去印證佢之前在節目中講什麼好多人支持佢,所以,當佢 ...
又甘 講.... 冇水揾......  點會攪....

估點 C.... 都汁番 廿零皮掛......

回覆 引用 TOP

半賣半送?而家暑假會唔會好d ?

回覆 引用 TOP

個show在十一月囉! 有無人咁神心在暑假就去科水買飛呀? 琴日在書展咪有條熱狗行埋黎sell我買飛? 我問過佢,佢話企成日都未開過單!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]