• 瀏覽: 210,878
  • 回覆: 1,302
  • 追帖: 11
真係比阿佘啲叫聲笑死左XD

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 三文魚丼 於 2014-9-1 10:40 PM 發表

爆SEED好慘, 成日俾大佬打, 快D跟歡喜啦
跟HAPPY要食生蠔,仲好似要食好多架(因為BENZ雄話佢成日煮,但自己唔食)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gosun64 於 2014-9-1 10:46 PM 發表

kobe吾抵可憐,一個月可以炒到幾球,仲有件咁索gf都要死去做警犬接埋d咁ge斷六親任務,吾死都冇用

所以現實不會出現

除非佢真係非警察不做. 如果一個月可以炒幾球,真係仲勁過巴菲特

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 三文魚丼 於 2014-9-1 10:40 PM 發表

爆SEED好慘, 成日俾大佬打, 快D跟歡喜啦
歡喜可能仲恐佈

索債怨魂 有債必討

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Panda628 於 2014-9-1 10:51 PM 發表

跟HAPPY要食生蠔,仲好似要食好多架(因為BENZ雄話佢成日煮,但自己唔食)
咁咪好正, 佢咁有研究.. 應該煮得好好食

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cgjr 於 2014-9-1 10:51 PM 發表

所以現實不會出現

除非佢真係非警察不做. 如果一個月可以炒幾球,真係仲勁過巴菲特
哈哈,如果一個月炒到幾球,唔使做臥底了,可以自己做老闆!

** Don't try to catch a falling knife until you have a handle on the risk **

回覆 引用 TOP

片尾曲咩事

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cgjr 於 2014-9-1 10:54 PM 發表

咁咪好正, 佢咁有研究.. 應該煮得好好食
食一隻你可能會覺得好味,食十隻你當成食大餐...

但日日食,次次十幾廿隻...

BENZ雄仲露一手,赤手空拳拎蠔俾佢食...

不過蠔殼唔係唔導熱既咩?都唔熱?

(燒到好紅可能會好熱,但普通燒一種,用手會拎得起)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Brownie903 於 2014-9-1 10:55 PM 發表

哈哈,如果一個月炒到幾球,唔使做臥底了,可以自己做老闆!

真係有人咁有使命感,堅持做正義警察

索債怨魂 有債必討

回覆 引用 TOP

阿蛇叫春果到正,仲話好深,呢句重點

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 destinyX 於 2014-9-1 11:05 PM 發表

阿蛇叫春果到正,仲話好深,呢句重點
光頭話要開個新字頭時好想笑...加個新字就係新字頭?咁[新世界]係咪由[世界]而來...?!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 索債怨魂 於 2014-9-1 11:04 PM 發表

真係有人咁有使命感,堅持做正義警察
真係好難講,做做吓變節的,大有人在!

** Don't try to catch a falling knife until you have a handle on the risk **

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Brownie903 於 2014-9-1 11:11 PM 發表

真係好難講,做做吓變節的,大有人在!

電視電影就好多,真實世界都有!?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 三文魚丼 於 2014-9-1 10:42 PM 發表

真心覺得KOBE好慘, 佢好愛敏之

有口難言, 個內心受晒
我估敏之會因為做臥底先埋返kobe身

回覆 引用 TOP

可能跟歡喜仲恐怖啦..

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]