• 瀏覽: 210,834
  • 回覆: 1,302
  • 追帖: 12
熱賣及精選
引用:
原帖由 大帝詹士 於 2014-9-1 09:46 AM 發表

我覺得林峯既視帝氣場好勁,我覺得佢幾有d爛仔feel,同埋佢今次既角色比起佢平時既斯文角色我覺得係有進步既
同意,林峯今次他做得很放!  

小弟個人非常喜歡他的表現!

回覆 引用 TOP

Never let anyone know what you are thinking.
引用:
原帖由 NoLifer 於 2014-9-1 12:58 PM 發表
膠面 MK 叔 扮老土25爛仔 , 咁都話有視帝氣場 ....唔講其他對手, 同劇 三哥 氣場 勁佢 9條街啦.
據聞這部原來是喜劇唔係大家以為的警匪片,咁一定要有笑點,視帝氣場我估應該係其中一個笑點,謝謝果位觀眾提供!

回覆 引用 TOP

附件

scaledBitmap14095688056820.jpg(22.81 KB)

2014-9-1 06:53 PM

scaledBitmap14095688056821.jpg(24.2 KB)

scaledBitmap14095688056822.jpg(19.92 KB)

scaledBitmap14095688056823.jpg(21.31 KB)

scaledBitmap14095688056824.jpg(19.11 KB)

三哥係奸

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

三哥叫大家估下..係唔係好似?有意思?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 三文魚丼 於 2014-9-1 06:53 PM 發表
今晚 #使徒行者# 將會播出 @沈震軒Sammy 的拼命演出,就係因為這場追賊戲而斷手受傷,拍得咁辛苦,請大家多多支持,俾D鼓勵 @沈震軒Sammy 啦!
咁慘!呢個一定支持!
其實拍動作片有時真係搵命搏,尤其要拍出來好睇;上次聽路芙訪問煎pan,佢話準備功夫其實絕不可能三幾個月.....聽完真係好佩服佢!

回覆 引用 TOP

今晚既其中一幕

之前森美都拍過.. 睇黎應該係同一幕啦~

我估係浩勤知道自己既任務係唔捨得敏之

回覆 引用 TOP

Hardsell得好露骨

講翻使徒,樓上沈震軒個feel唔錯,今晚要留意,森美似乎chok咗d

回覆 引用 TOP

^ hehe~ 我都覺, 沈震軒個feel正好多~~~ 

回覆 引用 TOP

我都覺得佢呢部戲唔再係sell chok 同型,演得幾好...
引用:
原帖由 pigboykool 於 2014-9-1 12:53 PM 發表

同意,林峯今次他做得很放!  

小弟個人非常喜歡他的表現!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]