• 瀏覽: 210,859
  • 回覆: 1,302
  • 追帖: 11
熱賣及精選
贏粒糖 輸間廠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 三文魚丼 於 2014-9-1 10:18 PM 發表

KOBE擺明是幫歡喜扇呀 TAT沙投資

之後輸死佢
好明顯一早有預謀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 五叔公 於 2014-9-1 10:17 PM 發表

敏之邊忽似 ICAC inspector?

佢似 ICBC teller 多d
回想以前兩人相識時,敏之扭到腳,沈震軒用單車去追賊...

沈震軒追了十條街咁遠先捉到個賊,點知一轉眼見佢已經去到.跛半隻腳都跑咁快?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 丫淼 於 2014-9-1 10:21 PM 發表

爆登隨便玩下都搵6百萬
到底做臥底為咩,女又冇埋
做返PC仔做咩
輸左佢要"咩"(負責),用條命賭緊,好好玩/搵?

回覆 引用 TOP

wa. 咁衰架

回覆 引用 TOP

沈震軒有幾份後生呂良偉 feel

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cgjr 於 2014-9-1 10:20 PM 發表

好明顯一早有預謀
投資公司...社團經營,羊生?

呢套野原來炒雜亂,又外圍又光頭,我以為點解叫紅英?應該以和為貴...

跟住又開武林大會,又要分家,開個"新字頭"...

仲有投資/炒股公司(羊生??),補習天王...

BENZ雄個外號叫歡喜,區瑞偉叫沈震軒去做臥底時形容佢[個人嘻嘻哈哈...],加上佢髮型...掌門人?

回覆 引用 TOP

阿佘

UEFA Champions League 2013-2014 winner : Real Madrid
UEFA Champions League 2015-2016 winner : Real Madrid
UEFA Champions League 2016-2017 winner : Real Madrid

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 丫淼 於 2014-9-1 10:19 PM 發表

benz做奸真係好正
以前一直以為佢只岩左喜劇
呢套野做笑面虎又幾掂
面部表情由笑騎騎而轉為陰沉嗰吓先利害!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 GreyAAA 於 2014-9-1 10:27 PM 發表

沈震軒有幾份後生呂良偉 feel
呂良偉又一種滄桑味,好似有一條小小疤痕...好MAN架.

沈震軒比較YOUNG,而且會"立"頭.  

兩個人形像都唔同.

回覆 引用 TOP

哈哈哈哈,丫佘個表情好正

人死則亡,心死則忘.

回覆 引用 TOP

原來EDDIE咁快玩完!???

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]