• 瀏覽: 210,855
  • 回覆: 1,302
  • 追帖: 12
引用:
原帖由 terence125 於 2014-9-7 05:40 AM 發表

話明發冷,夜晚仲攬住瞓供暖,點解朝早會變咗赤裸露兩點?仲有林峯都好惜肉如金,吝嗇展示幾健碩嘅身材,死都捲喺被窩中唔敢半裸正面示人.
成身濕晒,梗係要除左d濕衫啦, 成晚 "up"住, 冇病都變有病

大把世界

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 maymeifung 於 2014-9-7 09:04 AM 發表

覆樓上 :
其實每個藝人都有唔喜歡的人插和過份挑剔但大部份的人眼光是雪亮的, 好的東西會有人欣賞;那些挑剔可以視為催化劑,更努力及進步
thx , 認同

大把世界

回覆 引用 TOP

我就覺得第5個係唯唯都有可能,上次歡喜個仔比人綁架後尾要滅口,佢3個係諗都唔諗就救,其實根本唔關佢3個事,佢2個就話係臥底姐,如果唯唯唔係uc, 絕對會勸下大佬唔好多事即閃,我覺得如果真係古惑仔邊有咁道義~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Digi. 於 2014-9-7 12:27 AM 發表

post劇透係益大家
歡迎繼續,我想快d知結局

Agree
Post 劇透好小事,唔明d人講到好大件事,make a big fuss of it

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ssheemeehk 於 2014-9-7 09:56 AM 發表

我就覺得第5個係唯唯都有可能,上次歡喜個仔比人綁架後尾要滅口,佢3個係諗都唔諗就救,其實根本唔關佢3個事,佢2個就話係臥底姐,如果唯唯唔係uc, 絕對會勸下大佬唔好多事即閃,我覺得如果真係古惑仔邊有咁道義~~
...
唔係道唔道義..佢係套劇既性格 係聲大大 無貨賣個隻
佢驚真係整死左歡喜個仔 會被歡喜追殺 到時就大獲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 billylover 於 2014-9-7 06:17 AM 發表

我估黑警不止一個,臥底都不止五個,有上一代和新一代黑警,臥底

釘姐會不會是歡喜個女呢,爭坐館個位都派釘姐去代表,又成日去足浴店
其實我都係咁諗

呢5個只係康sir派出,可能仲有一D係其他人派出都未定。

而黑警..... 果段錄音有黃長興把聲,佢應該係其一

又或者,好似無間道咁,原本好好既三哥最後變奸、以家好奸既benz最後變好都未定

回覆 引用 TOP

爆seed應該幾精於賭, 同釘姐玩啤, 釘姐輸到爭d剝光豬, 同人地三個亞媽打麻雀,就輸一百幾十比人地, 氹到班老人家鬼咁開心

大把世界

回覆 引用 TOP

同打街霸一樣,打最後大佬係真豪鬼,隱藏人物,正常情況下係用唔到的
會唔會最後大佬都係從未出場的隱藏人物呢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由  於 2014-9-7 09:56 AM 發表

...
引用:
原帖由 KuENxMac 於 2014-9-7 11:01 AM 發表

唔係道唔道義..佢係套劇既性格 係聲大大 無貨賣個隻
佢驚真係整死左歡喜個仔 會被歡喜追殺 到時就大獲
最主要原因因為嗰個係細路仔, 加上佢又有病, 憐憫心同惻隱之心即時放大十N倍, 又唔見地救KOBE,KOBE係歡喜歌隻FIT馬. 佢地唔救都算, 咁應該解開佢等佢自己走吖嘛, 但佢地眼尾都唔望佢一下, 抱左條o靚仔即閃

大把世界

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 萬年青 於 2014-9-7 11:27 AM 發表

最主要原因因為嗰個係細路仔, 加上佢又有病, 憐憫心同惻隱之心即時放大十N倍, 又唔見地救KOBE,KOBE係歡喜歌隻FIT馬. 佢地唔救都算, 咁應該解開佢等佢自己走吖嘛, 但佢地眼尾都唔望佢一下, 抱左條o靚仔即 ...
果時KOBE暈左加上已經有阿SIR到左, 所以可能佢地唔夠時間幫佢解,而救細既又易D重要D

回覆 引用 TOP

我日日上跌吉, 見到d人為左炒牛熊窩輪搞到家散人亡, 個d人為左炒牛熊窩輪輸到訓係公廁又有, 輸到家空物淨, 個老婆搞到要跳樓又有, 為左炒牛熊窩輪, 輸到五十幾歲人仲要企街都有, 我想即刻走去輪商到, 一把火燒晒d牛熊窩輪呀!
今日睇報紙見宣傳稿,釘姐爆seed又有搞笑場面。

發覺呢套劇個期都算差,雖然唔係12月既最差炮灰檔,

但首先聽日撞正中秋,結局篇仲要係撞正國慶連重陽長假。

回覆 引用 TOP

和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同說話之餘,而又互相尊重。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]