列印

[翡翠台] 《使徒行者》討論區 2

《使徒行者》討論區 2 E-mail 此主題給朋友

上回︰http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=22525169

致各位會員︰

鑑於每次開新區均出現會員違規灌水或離題討論等文不對題的主題, ,所有劇透帖子-5分處理.

故作出呼籲︰若發現此情況,將每帖扣5分處理,議論會員-20 , 屢次違規不排除禁言處理. 希望會員遵守版規,不得吹水離題,否則版主將關閉討論區

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
@香港新浪娛樂

最近@沈震軒Sammy 就喺#使徒行者#入面憑出色表現,而被受觀眾熱捧,[給力]早前沈震軒亦喺微博答謝大家支持同多謝監制@JazzBoon 的信任!其實沈震軒早於#潛行狙擊#,已經憑「爆登」一角,令觀眾留下深刻印象,[加油啊]亦都有網民「回味」沈震軒同黃宗澤嘅基情![哈哈][親親]...http://t.cn/RhZMCDT
well done!!!
引用:
無得唔做的, 身為公職人員是無得拒絕任務
最慘果D一出學堂就比人睇中要做臥底
正常黎講一開始時搵你做臥底如果你唔想做係可以拒絕的

回覆 引用 TOP

林峯個老豆唔係比三哥拉過咩?屋企唔清白無理由可以當差

回覆 引用 TOP

我估陳倩揚同高ling

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 happysj 於 2014-8-31 12:12 AM 發表
林峯個老豆唔係比三哥拉過咩?屋企唔清白無理由可以當差
釘姐都係, 兩個身家都唔清白,所以睇戲咁睇啦~

回覆 引用 TOP

呢套劇引起我去睇,不錯。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Martinatofu 於 2014-8-31 12:18 AM 發表
我估陳倩揚同高ling
依家有兩個係社團(林峯,佘詩曼),仲有沈震軒同係icac既陳倩揚,應該差一個係政界

回覆 引用 TOP

佘小姐、林先生幾十歲人仲要扮靚做臥底,三哥D戲仲係咁屎,出左4個古惑仔/女,4個都係臥底,悶戲一場。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Monby 於 2014-8-31 02:14 AM 發表 依家有兩個係社團(林峯,佘詩曼),仲有沈震軒同係icac既陳倩揚,應該差一個係政界
但tbb fun 俾我地揀果度既十個入面好似冇一個係政界wor

回覆 引用 TOP

維基寫陳敏之同林偉係臥底

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Martinatofu 於 2014-8-31 11:55 AM 發表 維基寫陳敏之同林偉係臥底
唔係敏之係倩揚

wiki野信唔过之前都有話風風扮既薜家強係薜家燕細佬

回覆 引用 TOP

很多uc
要估很有挑戰性

回覆 引用 TOP

而家 wiki 話高 ling 係
引用:
原帖由 cgjr 於 2014-8-31 12:29 PM 發表

唔係敏之係倩揚

wiki野信唔过之前都有話風風扮既薜家強係薜家燕細佬

回覆 引用 TOP

但係點解要有個做ICAC的臥底?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]