註冊 登入

警發射催淚彈引發暴亂:越夜越多人,12萬市民圍攻3000警 香討焦點

警發射催淚彈引發暴亂:越夜越多人,12萬市民圍攻3000警 E-mail 此主題給朋友

政總現場口號:梁振英下台,還我真普選,共產黨滚出香港!

附件

1411891597430SL4_A198D7A1901A75FA4BCA3A4B9FCC3814.jpg(125.15 KB)

2014-9-28 11:15 PM

1411897568294SL4_B03D70D31787A25AB8DAB0EC39C26628.jpg(92.92 KB)

1411908423355SL4_E9B1D50BEA98C7982016D3C43796B92D.jpg(57.03 KB)

1411908473868SL4_454A37BF5DE72294F3039A7D2B6DA2E6.jpg(58.59 KB)

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
娘浸嬰
應該下台

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 扭曲的世界 於 2014-9-28 07:46 PM 發表

娘浸嬰
應該下台

邊個夠胆頂上?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cazzooo 於 2014-9-28 07:50 PM 發表
邊個夠胆頂上?
香港好多人都覺得自己掂嘅

回覆 引用 TOP

12萬?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cazzooo 於 2014-9-28 07:50 PM 發表

邊個夠胆頂上?
我推劉華

回覆 引用 TOP

成班都垃圾.
唔死都無用.

回覆 引用 TOP

引用:

邊個夠胆頂上?
其實邊一個頂上都話唔好。董建華做果陣 又話唔好,彭定康而家又有人話唔好。一陣長毛出左位,其他人又唔抵得 又遊行話要下台。

回覆 引用 TOP

引用:

邊個夠胆頂上?
深圳市長

皇國興廢在此一戰
各員一層奮勵努力

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 球場上的霸主 於 2014-9-28 07:53 PM 發表

其實邊一個頂上都話唔好。董建華做果陣 又話唔好,彭定康而家又有人話唔好。一陣長毛出左位,其他人又唔抵得 又遊行話要下台。
冇諗錯

回覆 引用 TOP

共產黨滚出香港

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cazzooo 於 2014-9-28 07:55 PM 發表

冇諗錯
今日涼振英下台,他朝想上台果個又仿傚今日咁制造暴亂。咁香港死得了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 球場上的霸主 於 2014-9-28 08:03 PM 發表

今日涼振英下台,他朝想上台果個又仿傚今日咁制造暴亂。咁香港死得了
歷史就係咁樣 重複 重複 重複 又重複 。。。

回覆 引用 TOP

今日D 5毛少左出聲喎
平時唔係好多野講咩
又話人收錢偽造民意
而家d 5毛去晒邊?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 方鐘sir 於 2014-9-28 08:09 PM 發表

今日D 5毛少左出聲喎
平時唔係好多野講咩
又話人收錢偽造民意
而家d 5毛去晒邊?
五毛應該去哂抽iphone 6

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。