註冊 登入

[約戰] 網上對戰軟件 (playxgame) xgamezone使用教學

網上對戰軟件 (playxgame) xgamezone使用教學 E-mail 此主題給朋友

xgamezone使用教學

現在上傳d圖片同影像教學給各位欣賞和了解xgamezone強勁功能

按我下載影像教學

請在 http://playxgame.com 註冊a/c

回覆 引用 TOP

精選樓盤
如果用哩個程式來打,應該要點做哩??係咪個電腦一定要有wifi先??
可唔可以俾個詳細嘅方法我cc,唔識用><

回覆 引用 TOP

我想問下可以係邊度買到o個d pci接收卡??

回覆 引用 TOP

wifi + psp + 可上網xp電腦

wifi <---在黃金有得buy 大約200$到

回覆 引用 TOP

咁如果我係用note bk有wifi接收功能(姐係可以無線上web呢??),咁唔知得唔得呢??
好想上web打><

回覆 引用 TOP

psp耍只定wifi 先可以接收數句....你可以試下~~~如果5得就去buy 過張wifi

回覆 引用 TOP

哦......好LA一口一已經買左LA

回覆 引用 TOP

請問用wifi max 得唔得.....如果得請問點set....

重有係用umd玩或downloadgame玩....

唔該哂....

回覆 引用 TOP

wifi max 玩都冇問題~~~多人玩會有時lag

setting<-------按上面教學see

回覆 引用 TOP

PCi (Planex)型號:GW-US54GZL ....wifi max... 邊個好D...

回覆 引用 TOP

wifiX 最好....由於wifiX是自家出品~~

只要用wifiX + xgame 就可以玩到市面上9成遊戲

其中包括~高達,大古2,winning係列,同很多玩家期待可上網對戰遊戲(頭文字D,遊戲王等大作.....將會在xgame上燭家玩到....

回覆 引用 TOP

[wifiX] 邊道有得買...買幾錢??

回覆 引用 TOP

什麼是WIFI X?是否只for PSP?要幾$?元朗個邊有得買嗎?

回覆 引用 TOP

如果我個router有wireless咁點set呀~~我唔知點set~~~嗚嗚嗚~~好想玩高達~~~

router有wireless   xgame 都5對應.....請去buy 過張wifi

回覆 引用 TOP

23 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。