• 瀏覽: 45,697
  • 回覆: 372
  • 追帖: 3
仲激過prison break...

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 默言不語 於 2014-10-30 10:27 PM 發表

man sir不要理那個八婆啦 扮上-菜

為何子珊突然無返懲教?上集還在赤柱返工...??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KissTheRain 於 2014-10-30 10:28 PM 發表

咁你係咪仲想睇佢扮低b...

唔係呢個問題
係佢而家既轉變太趕收工feel
正如話豹哥突然變好咁,咁突然,唔明點解d懲教會咁易信

雞蟲走去批評人地叫雞?

QUOTE:
原帖由 阿哲 於 2007-12-28 02:39 AM 發表
唔好玩啦,呢個區大把師兄有幾條女係手都去偷跳,咪以為溝唔到女先去叫雞,

我見過好多上去北伐架係型男索女,型男去方向村叫,靚女去SN叫男技師,會唔會係你out左d呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 三文魚丼 於 2014-10-30 10:34 PM 發表

套劇真心太短, 完全感覺是咩都交待到唔清唔楚, CUT左十集咁既款
好少講懲教內部工作,訓練得少少片段.

好似好神秘.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 三文魚丼 於 2014-10-30 10:31 PM 發表

好明顯王浩信坐監既情節全部CUT晒, 成個劇情改左
其實我幾有興趣睇呢段
咁正氣既signal wong點解會入冊
唔明點解會cut

雞蟲走去批評人地叫雞?

QUOTE:
原帖由 阿哲 於 2007-12-28 02:39 AM 發表
唔好玩啦,呢個區大把師兄有幾條女係手都去偷跳,咪以為溝唔到女先去叫雞,

我見過好多上去北伐架係型男索女,型男去方向村叫,靚女去SN叫男技師,會唔會係你out左d呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KissTheRain 於 2014-10-30 10:30 PM 發表

仲激過prison break...
唔見哂班學員?監獄大戰佢地都未出來實習?

唔通打算到再戰明天2時才講佢地實習?

回覆 引用 TOP

無入冊 是差點XXXX(不能劇透) 明天就會知了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 三文魚丼 於 2014-10-30 10:17 PM 發表

千雪同德斌果PART幾好睇, 千雪講自己家庭環境好感人, 又夠真誠
佢仲好成功改善到德斌同DADDY既關係
故意煽情?德斌劇中角色好有錢,朱千雪幾窮有何相干...

佢可能心諗:全屋平野有何問題?我咁有錢,全部換哂都得啦.

回覆 引用 TOP

想得咁長遠做什麼?不過我覺得光仔像在談買賣合作做生意咁款

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 默言不語 於 2014-10-30 10:39 PM 發表

無入冊 是差點XXXX(不能劇透) 明天就會知了
今集尾段,何超2與個仔被黑社會綁走...

跟住黑社會大佬話要車斷佢另一隻未跛的腳,跟住踢了超2落車.等佢走然後開車撞佢...

見到超2突然走得好快,好似一隻腳無跛的人咁.

後來超2約吳啟華出來,黑社會傳送個仔的相片給她,警告她要用針刺吳啟華...

但見超2手上果部係古代2G手機,點會睇到有幅全彩色相片?!相片都好少會有啦,2G手機喎...

回覆 引用 TOP

仲未講點樣教好呀殺人鯨... d 學員又未畢業, 世響又未籌備作反... 明晚會好趕....

回覆 引用 TOP

Man Sir 頭先成套look都好型啊!
但好慘,無啦啦被人傷害、質疑.......
(估計到 豹哥 係扮野,卻被一些同事質疑...
擔心 嘉嘉 再被人呃,只係好關心咁講句...
叫佢小心d識人,結果反被 嘉嘉 話佢無禮貌。
咩事啊?)
之後... Man Sir 真係好傷心咁離開...
吳啓華 真係好戲!

仲要俾人偷襲。

希望佢最後會無事啦!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]