• 瀏覽: 45,604
  • 回覆: 10
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 Nachmanke 於 2014-10-28 21:43 發表
岩先徐子珊坐係地下好似吸左毒既陳家碧
萬聖節,陳家碧陰魂不散。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
Man sir真是好煩,唔怪得咁多犯有進步都無得提早出監,班犯橫死掂死,應一早發難殺左Man sir好過,反正都坐一世,起碼造福以後的倉友.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 (0.0) 於 2014-10-30 23:53 發表

好唔like今集既嘉嘉,對住uncle man既態度360度轉變,好黑人憎
真心希望好好能一針打落man sir度,為囚友除害,懲教職員又鬆一口氣,好好快d插落去啦.

回覆 引用 TOP

今次有無投票揀happy定sad ending,如有,我一定揀嘉嘉終於接受Man sir,可是慢左表明,Man sir已比葉世響先姦後殺,嘉嘉去到赤柱時無語問蒼天.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mnyhv 於 2014-10-31 15:20 發表
點解得廿集咁短 ??
始終監獄不能借太久。

回覆 引用 TOP

呢種咁sad的環境,man sir應該話,嘉嘉,今晚上黎陪我。死蠢。

回覆 引用 TOP

Q sir羈留病房殺人不遂,無被拘捕檢控,警察放生佢。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stupidmomo 於 2014-10-31 22:30 發表

之前又有人話王浩信會坐監

企圖謀殺葉世響不遂,隨時坐幾年,係咪編劇改左橋,但不合乎法律,企圖謀殺都可以無事,葉世響點會不向警察講,累Q sir坐監都好.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fala_chen06 於 2014-11-1 15:08 發表
出到去,咪又比機會佢犯亂倫罪…
奀仔佢幫豹哥逃獄,都是想跟直升機走,出去同個妹仆野,遠走高飛,而家走唔到,以後日日慾火焚身,直都變孿。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 丫淼 於 2014-11-1 10:25 發表

其實韋家雄都唔駛救吳啟華,唔信吳啟華無辦法搞店豹哥
唔整煽情橋,收視點高多一兩點,高左的一兩點是屬於讀書仔,大家起立敬禮.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 WorldPriest03 於 2014-11-2 01:11 發表

好負面,以後D監犯睇過再戰明天,唔敢話要獄中進修.
都有道理,原來只要懲教人員搞唔掂葉世響呢種囚犯,其他人讀書幾努力都是無明天的.

回覆 引用 TOP

主題標籤 #徐子珊
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]