• 瀏覽: 45,588
  • 回覆: 372
  • 追帖: 3
子珊既無病呻吟 >> 真係好難頂....再加上琴晚跑步都化行妝

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 TINTINTAMMY 於 2014-10-31 01:12 PM 發表
子珊既無病呻吟 >> 真係好難頂....再加上琴晚跑步都化行妝
佢連訓醫院同訓街都痴假眼睫毛

回覆 引用 TOP

邊方面? 呢套野無乜點睇~

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

而家先講係咪有啲多餘呢!今晚已經大結局,況且係監獄實境拍攝,人哋懲教署都唔出聲,即是生活都唔會點假,但係啲犯嘅故事虛構是正常

回覆 引用 TOP

我反而覺得以豹哥做成套劇Ge故事重心會好睇好多

很喜歡這熱熱鬧鬧、七咀八舌的地方。

是知識、觀點、靈感.... 集思廣益的泉源

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 苦樂 於 2014-10-31 02:15 PM 發表

我反而覺得以豹哥做成套劇Ge故事重心會好睇好多

冇辦法架,tvb編劇冇愛情唔成事
算啦,大結局啦

回覆 引用 TOP

萬里路客落如葉 縱酒高歌踏殘月
仗義偏多屠狗輩 誰言匹夫壯志任人奪
誅黷武 志士浴碧血 肩重擔 巾幗亦人傑
赴義捨身改地變天 神鬼泣壯烈
大智大勇是豪傑 赤膽丹心為民熱
代代江山出好漢 名垂史冊後人閱 豪雄精忠貫日月

引用:
原帖由 rewest 於 2014-10-31 14:21 發表

冇辦法架,tvb編劇冇愛情唔成事
算啦,大結局啦
徐子珊同吳啟華唔係愛情線係乜?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 苦樂 於 2014-10-31 02:33 PM 發表

佢咪話因為 一定要呢D 愛情線, 攪到套劇唔知點咁囉

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 苦樂 於 2014-10-31 02:33 PM 發表

你係咪會錯意呀!我口語化講"冇愛情唔成事" 咪即是話tvb編劇一定要加愛情先寫倒劇本囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2014-10-31 02:43 PM 發表

佢咪話因為 一定要呢D 愛情線, 攪到套劇唔知點咁囉
多謝幫手解釋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 summer32 於 2014-10-31 02:03 PM 發表

而家先講係咪有啲多餘呢!今晚已經大結局,況且係監獄實境拍攝,人哋懲教署都唔出聲,即是生活都唔會點假,但係啲犯嘅故事虛構是正常
同意,今晚都結局啦,咪忍埋今晚囉@@

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rewest 於 2014-10-31 14:44 發表

你係咪會錯意呀!我口語化講"冇愛情唔成事" 咪即是話tvb編劇一定要加愛情先寫倒劇本囉
愛情線=愛情故事

回覆 引用 TOP

點解得廿集咁短 ??

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]