註冊 登入

[遊戲專區] GTA5 & GTA ONLINE 討論專區

Psn  kasdfasdf

回覆 引用 TOP

精選樓盤
有無師兄知as86邊到有得拎?

回覆 引用 TOP

回覆 #47: [PS4]GTA5 線上模式

as86?
係AE86呀~?乜唔係周街都有咩?

回覆 引用 TOP

唉,online 好少人玩。。可以三十人又如何,玩甘耐都未遇過二十人以上。我建議online 簡模式可以用list,D人一定會集中D。而家成日隨機on call 真係好撚kai羅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神仁GTA 於 2014-12-10 02:49 PM 發表

as86?
係AE86呀~?乜唔係周街都有咩?
打錯左 哈哈  搵黎搵去都唔岩個款
師兄請賜教

回覆 引用 TOP

回覆 #50: [PS4]GTA5 線上模式

好難講你聽...因為個server係隨機出嘅~
小弟想搵嗰架惡龍GT都用咗差唔多兩晚時間先至搵到...

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神仁GTA 於 2014-12-11 06:28 AM 發表

好難講你聽...因為個server係隨機出嘅~
小弟想搵嗰架惡龍GT都用咗差唔多兩晚時間先至搵到...
咁師兄記唔記得個車名係咩?
另外想問惡龍gr係咩黎?

回覆 引用 TOP

回覆 #53: [PS4]GTA5 線上模式

惡龍/惡龍GT
汽車生產商:蘭帕達提
惡龍:4門轎車
惡龍GT:2門開蓬轎車

至於你問嗰架AE86資料如下...
汽車生產商:卡林
福多:2門跑車

編輯
]

附件

2014-12-11 02:31 PM

回覆 引用 TOP

Psn  fredfong

回覆 引用 TOP

AE86加GT尾翼

回覆 引用 TOP

回覆 #56: [PS4]GTA5 線上模式

到時甩尾甩到你暈呀~C兄...

回覆 引用 TOP

難道神仁兄轉左黎PS4.......?
不過買到既車洗乜搵喎 ........入左手變色龍 夠哂靜 唔錯..........

饅魚飯好味!

回覆 引用 TOP

回覆 #58: [PS4]GTA5 線上模式

首先恭喜tolove106兄你榮昇ps4機主先而小弟還未過檔住只是預早行過嚟八卦吓啫~

回覆 引用 TOP

咁我祝你早日快D過黎PS4..........
PS3 都會間中開黎玩..........
話是話 第一身玩任務玩賽車玩死鬥 真係另有一番味道.........

饅魚飯好味!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。