註冊 登入

[遊戲專區] GTA5 & GTA ONLINE 討論專區

其實我想搵架改得既VAN仔 但搵唔到

回覆 引用 TOP

精選樓盤

回覆 #76: [PS4]GTA5 線上模式

版主!小弟尚未過檔架...
如果過檔的話都要先玩一陣offline搵錢先~

回覆 引用 TOP

回覆 #76: [PS4]GTA5 線上模式

版主!online版只得以下相中van仔可以全改...

附件

2015-1-14 08:01 PM

回覆 引用 TOP

d車既譯名好奇怪
對車無乜認識
但最近買左架披治R,想知真實車名

UNITED__*Forever
Red Army*

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神仁GTA 於 2015-1-14 08:01 PM 發表

版主!online版只得以下相中van仔可以全改...

淨係搵到架無得改既VAN仔

回覆 引用 TOP

回覆 #80: [PS4]GTA5 線上模式

ps3版通常都會喺啊萊斯特嗰間製衣廠附近出現多...唔知ps4版又係咪一樣呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神仁GTA 於 2015-1-15 05:36 PM 發表

ps3版通常都會喺啊萊斯特嗰間製衣廠附近出現多...唔知ps4版又係咪一樣呢?

原來有得買

回覆 引用 TOP

回覆 #82: [PS4]GTA5 線上模式

我估版主應該好有GTA精神...隨街問人「借」架van返嚟改嘅~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神仁GTA 於 2015-1-17 09:31 AM 發表

我估版主應該好有GTA精神...隨街問人「借」架van返嚟改嘅~

你唔覺玩GTA都要買車好無癮咩

回覆 引用 TOP

回覆 #84: [PS4]GTA5 線上模式

除咗超跑同想買嘅車之外...基本上我都會喺條街度問人攞嘅...

回覆 引用 TOP

做緊任,得返一半血,見到玩家拎d野出黎,唔解既?點整架?

Red Army*

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 United_FANS=] 於 2015-1-19 01:00 AM 發表
個D係零食,可以補血

回覆 引用 TOP

回覆 #86: [PS4]GTA5 線上模式

係咁嘅~喺開任務之前去7仔(便利店)入貨(買零食),咁入到任務如果要補血就要㩒個快速菜單出嚟選擇架(當然仲要㩒嘢先有得𢵧嚟食)

編輯
]

回覆 引用 TOP

謝巴打!

Red Army*

回覆 引用 TOP

我買完就接任,入到任想回血點搵出黎?

Red Army*

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。