• 瀏覽: 199,796
  • 回覆: 1,395
  • 追帖: 7
12月29日 8:30PM《#師奶MADAM#》

【#播映消息#】12月29日 8:30PM《#師奶MADAM#》 監製:李艷芳,編審:黃國輝,演員@蕭正楠Edwin@黃翠如fishwong@黃智雯Mandy@曹永廉Raymond@梁嘉琪Kaki@簡慕華Rachel@李成昌@楊明Mat@韓馬利mary 于洋@謝雪心Susan_Tse@張景淳Stanley@黃子恆hw 安德尊@黃心穎Jacqueline@阮政峰@李綺雯 http://t.cn/8sfxFBR

月曆不能作準了

Always put yourself in others' shoes. If you feel that it hurts you, it probably hurts the other person, too.
熱賣及精選
仲以為播八卦神探
咁月曆d編排可以完全ignore

你的望遠鏡望不到 我北半球的孤單

黃翠如個造型

引用:
原帖由 丫淼 於 2014-11-22 12:11 PM 發表

所以咪話胡定欣真係好靚
有演技咪得lor, 套用你句金句, 胡定欣做左十幾年係有演技, right?
況且全區得你一個反胡, 你鐘意post多幾張圖仲好, 胡定欣拳王係拎埋亞洲電視大獎2012最佳女配角

引用:
原帖由 丫淼 於 2014-11-22 12:11 PM 發表

所以咪話胡定欣真係好靚
你估只得胡定欣可演性感咩

引用:
原帖由 丫淼 於 2014-11-22 12:55 PM 發表
http://www.wed114.cn/jiehun/uploads/allimg/140627/36_140627152822_3.jpg咁又係,lesbian 都做到咁好
冇錯,演lesbian演得好俾咁多人讚,總好過有d人連lesbian都冇得演之餘,不停被人插屎戲,仲要被雪藏冇得拍劇

引用:
原帖由 丫淼 於 2014-11-22 12:53 PM 發表
哈哈,胡定欣真係好有演技,用左10幾年做同1樣野都無演技咩
咁咪係lor,有演技總好過爭做女主角但屎戲俾人狂插,你最鐘意既郭晉安做左廿幾年tim,演技一樣咁好

引用:
原帖由 丫淼 於 2014-11-22 01:39 PM 發表
2003年你估好多人讚胡定欣好戲咩   小朋友
人要向前望架小朋友,現在係2014年啦,你成日回望十幾年前有Q用咩,
2014年有得拍劇好過俾大台雪藏呀係咪先
俾人雪藏既原因你一定比我更清楚啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]