• 瀏覽: 325,197
  • 回覆: 511
  • 追帖: 353
click右下角icon,有上落車鐘響鬧提示!

附件

scaledBitmap14173453865850.jpg(34.52 KB)

2014-11-30 07:03 PM

scaledBitmap14173453865851.jpg(29.58 KB)

2014-11-30 07:03 PM

可選擇時間響鬧,之後click 設定

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
呢個功能又幾好wo!
唔知要轉車時,會唔會提醒埋呢。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ricohman 於 2014-11-30 07:22 PM 發表
呢個功能又幾好wo!唔知要轉車時,會唔會提醒埋呢。
可以!我將新宿改東京既結果!轉車一次都有提示鐘設定!

附件

scaledBitmap14173467904840.jpg(30.27 KB)

2014-11-30 07:26 PM

回覆 引用 TOP

冇料版淨係用得一個月.

回覆 引用 TOP

wow!! 多謝師姐分享! 又有實用app用 (其實我已經聽師姐話dl左乖換案內)

回覆 引用 TOP

好貼,多謝師姐分享

回覆 引用 TOP

thankssssssss

回覆 引用 TOP

之前得你介紹,但唔識dl路線地圖

kmb個app都有到站提醒架

回覆 引用 TOP

想問下,紅圈果3個早安樂係咩意思啊?

謝謝你!
即係基本上佢順序既就係最建議既路線

附件

2014-11-30-23-45-38 (Small).png(87.67 KB)

2014-11-30 11:47 PM

2014-11-30-23-45-38 (Small).png

回覆 引用 TOP

早=最快
安=車費最平
楽=轉車最少

回覆 引用 TOP

有無人試過了一個月重裝可否再用?
引用:
原帖由 kinglee5354 於 2014-11-30 07:38 PM 發表
冇料版淨係用得一個月.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cannyman 於 30/11/2014 05:36 AM 發表

NAVITIME app因為可以在Play store hk下載到,所以只講呢個app!美中不足,鐵路圖不夠Jorudan app完善,但東京、京阪神、名古屋、札幌、仙台、福岡絕對冇問題!(以外地區請用PC版!)

如Jorudan app就要到play store  ...
呢個教學掂!

回覆 引用 TOP

早前已download了
謝謝師姐分享!

信じることがすべて Love So Sweet~*

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 xxyue188 於 2014-12-1 02:16 AM 發表
有無人試過了一個月重裝可否再用?
我十月二十號左右安裝,而家已經個幾月,冇收費喎!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]