• 瀏覽: 327,900
  • 回覆: 10
  • 追帖: 352
你點知我要搵

熱賣及精選
引用:
原帖由 cannyman 於 2014-12-1 03:15 AM 發表

我十月二十號左右安裝,而家已經個幾月,冇收費喎!

如果啱用,買個app又唔係好貴,我會豪比佢

引用:
原帖由 mikasa 於 2014-12-1 10:08 AM 發表

多謝CC姐介紹, 剛 download 慢慢試!
Sa姐好似玩野咁款

其實我舊年去東京dl過,後尾delete咗,搵極又搵唔返,之後去咗兩次都係自駕,剛啱想搵出黎下個月去大阪,就出咗呢個post,又幫咗我一把

引用:
原帖由 cannyman 於 2014-12-1 10:24 AM 發表

你下月去大阪試下download 埋左下角個car navi,自駕用幾好,可以對比下渣車個gps分別,不過呢個app要在日本先開到黎睇,同埋佢有埋油站入油既報價!呢幾個app全部都要到play store japan先搵到、裝到!
唔該晒⋯原來今日已經係12月,唔係下個月,係19日後

引用:
原帖由 cannyman 於 2014-12-1 10:37 AM 發表

如果要下載日本版既app,要開多個google account 喎,之後同步就得!

我阿女一向用日本iTunes,叫佢搞

引用:
原帖由 mikasa 於 2014-12-1 10:45 AM 發表

咁快又出發,上次隻油雞好似我未睇晒
俾條 link 黎我費事搵
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=24013781

多謝sa姐支持先,新手流流地唔好介意

今次去大阪睇燈飾

多謝指教!想問如果無wifi & 網絡,用唔用到?

引用:
原帖由 cannyman 於 2015-3-1 06:25 PM 發表

邊樣野?

點對點搭車路線囉⋯

唔得

附件

mobile_1.jpg(103.47 KB)

2015-3-1 08:24 PM

mobile_2.jpg(60.47 KB)

2015-3-1 08:24 PM

呢個apps而家比我用到爛,讚多次

引用:
原帖由 Arryleung1999 於 2017-2-26 11:40 PM 發表

呢個好定google個個好啊
用慣就兩個都好

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]