• 瀏覽: 326,107
  • 回覆: 511
  • 追帖: 353
引用:
原帖由 cannyman 於 2014-11-30 05:36 發表

NAVITIME app因為可以在Play store hk下載到,所以只講呢個app!美中不足,鐵路圖不夠Jorudan app完善,但東京、京阪神、名古屋、札幌、仙台、福岡絕對冇問題!(以外地區請用PC版!)

如Jorudan app就要到play store  ...
Thanks!!
我本身用開Yahoo嗰個,輸入名字有時都幾煩
之前我都下過來用,但唔係幾識用,所以DEL左,依家這個不用輸入名字,方便好多,再下來試試
引用:
原帖由 cannyman 於 2014-11-30 19:03 發表

click右下角icon,有上落車鐘響鬧提示!

這個功能正喎

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
例子(圖太長分左兩截):新宿出發到自由が丘
個app大多數都有月台號碼顯示或較佳車廂位置上車提示。
(直通)即係不需下車轉車,可以直到下一目的地。

附件

scaledBitmap14174783857920.jpg(34.01 KB)

2014-12-2 07:59 AM

2番ホーム前から1両目=2號月台新宿出車,前面數起第一卡

scaledBitmap14174783857921.jpg(36.51 KB)

2014-12-2 07:59 AM

新宿三丁目3號月台轉車往自由が丘,渋谷(直通)即係不用落車可以直到自由が丘

回覆 引用 TOP

多謝分享 !

回覆 引用 TOP

多謝c柯士㗳師姐用心分享
真係好有用呀

回覆 引用 TOP

多謝分享!  功德無量!

回覆 引用 TOP

請問各師兄師姊, 由成田空港去池袋, 是否搭SKYLINER (做promotion 1500円) 到日暮里再轉JR到池袋最好呢?  謝謝!

回覆 引用 TOP

3Q

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kshum 於 2014-12-2 09:28 AM 發表
請問各師兄師姊, 由成田空港去池袋, 是否搭SKYLINER (做promotion 1500円) 到日暮里再轉JR到池袋最好呢?  謝謝!
如果1500yen一程過,當然揀Nex啦!

回覆 引用 TOP

多謝賜教!

回覆 引用 TOP

如果純粹點對點搜尋應該冇限時間免費使用,除非click入某些icon就會顯示要登記收費!

回覆 引用 TOP

師姐你推介D app.同餐廳有乜吾好架,全部都掂過碌碌庶

回覆 引用 TOP

如果新手東京自由行,可以下載呢個GOOD LUCK TRIP JAPAN app!

附件

scaledBitmap14175284317180.jpg(45.44 KB)

2014-12-2 09:54 PM

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

cannyman師姐又分享好野,正,非常實用,辛苦你了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cannyman 於 2014-12-2 21:54 發表

如果新手東京自由行,可以下載呢個GOOD LUCK TRIP JAPAN app!

呢個又咩黎架
等我呢個新手試下先

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]