• 瀏覽: 337,045
  • 回覆: 2,189
  • 追帖: 8
有冇人唔想睇「來生不做香港人」?

呢個時勢又講中港矛盾新移民真係好趕客,想支持都支持唔落,而且大部分後生仔都唔會有興趣睇兩個中女。

如果hktv仲係一套一套咁播,好快就會流失晒啲客,點解唔聽吓大家意見,參考日劇做法呢?

熱賣及精選
未睇過未知

會睇,不過驚太沉重。

其實唔洗套套都咁沉重,有時堅唔想用腦睇劇

睇trailer, 同潘燦良咀嗰條女好正,好有情婦味!!

(講過: 一條就快沉嘅郵輪,除咗棄船,仲有咩值得咩留戀)

[ 本帖最後由 Dagassi 於 2014-12-10 01:58 PM 使用http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

附件

scaledBitmap14181910244570.jpg(15.79 KB)

2014-12-10 01:57 PM

scaledBitmap14181910244571.jpg(16.6 KB)

2014-12-10 01:57 PM

YES,  都唔知乜名...............對藝員介紹太少了

引用:
原帖由 大刺客 於 2014-12-10 02:17 PM 發表

又係爭仔、爭老公、姐妹反目最後又大團圓啊!
哩啲婆乸橋!
一早知呢套係C9 劇

我  見到個果 啊嫲(劉) 已經唔想睇

佢啲偶像劇唔知幾時播
你話c9劇唔啱睇,偶像劇一樣有大把唔鍾意睇。

我覺得咩劇種,咩題材無所謂,因為每個觀眾都有唔同口味,唔同喜好。不過,最好一套劇情緊湊,一部輕鬆小品咁啦~因為正如樓上某ching咁講,唔想吓吓用腦睇,工作生活已經好大壓力嘅香港人,睇電視都咁大壓力咁多嘢諗,真係唔洗休息!
所以,個d聽故又駁故個d我真心登佢地辛苦,睇套劇都續格分析咁 = = !!
電視台做好本份,拍d好劇,試做唔同劇種,試玩唔同拍攝效果,比觀眾睇新嘢,帶娛樂比觀眾就夠啦~

非師奶劇又一選擇

完全唔想睇!!!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]