• 瀏覽: 58,325
  • 回覆: 80
  • 追帖: 5
我破完產都能夠申請到建行白金卡啦,信用額有六位數。當中技巧可以參考我之前呢區的post

熱賣及精選
引用:
原帖由 disclaimer 於 2015-1-23 01:10 PM 發表
6位數?成999999成百萬,好勁咁使唔使pm你,係咪搵人搞,不成功先收費?
吾駛搵人攪,正常情序申請,睇我個帖。

引用:
原帖由 disclaimer 於 2015-1-23 01:42 PM 發表
唔使搵人搞,又唔使不成功先收費。你不如再過同大家分享啦,唔好話破產啦,好多正正常常人都連咭都伸請唔到呀,老細。
吾知你up 咩

其實serco.simon網友同小弟都不過想分享個人IVA後攞大行咭經驗,希望chloe網友可作少少參考,又唔係有利益,說話大可以客氣點吧?

Disclaimer 係專家你地唔係唔知呀?
佢講野使同你地客氣?!

引用:
原帖由 thunderchild 於 2015-1-23 02:14 PM 發表

其實serco.simon網友同小弟都不過想分享個人IVA後攞大行咭經驗,希望chloe網友可作少少參考,又唔係有利益,說話大可以客氣點吧?
講真
大家入黎都係傾下計
或者憑自身經驗同遭遇
睇下可唔可以幫到其他人

特別好多時入得黎呢版問既
都係心急或者有D煩惱的
無奈有D人就係要扮專家寸寸貢
又或者以取笑人態度回覆
我都唔明呢種人咩心態

如圖

附件

W1.jpg(102.36 KB)

2015-1-23 04:05 PM

樓主我嘅成功個案係2008年做過滙豐,東亞,兄弟,花旗及邦民債務重組至2011年還清債務到2013年嘗試申請恒生2張信用咭結果都批俾我,雖然兩張信用額各得1萬,但我到而家每次簽賬都係全數清晒,樓主你可能太心急想有信用咭結果胡亂申請財仔貸款影響咗TU評分。

破過產都攞到白金卡更何況重組呢

[ 本帖最後由 serco.simon 於 2015-1-23 08:17 PM 使用http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

附件

scaledBitmap14220154287960.jpg(98.79 KB)

2015-1-23 08:17 PM

serco.simon , Chloe

小弟也是一次嘗試申請大貓Master Card,Credit line 批 $178,000
之前一路用兄弟Visa, $30000 credit line

所以Chloe不要灰心,給點耐心,有志者事竟成!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]