• 瀏覽: 54,394
  • 回覆: 185
  • 追帖: 6
見近來STOWA咁HIT.我上先, 獻醜

回覆 引用 TOP

精選汽車
Haha 師兄,

你的 handwind flieger 真的冇得頂!

這是小弟的一些 stowa...

附件

mobile_1.jpg(181.96 KB)

2015-3-15 02:55 AM

mobile_2.jpg(137.84 KB)

mobile_3.jpg(104.48 KB)

回覆 引用 TOP

小弟有兩隻,重有一隻Black Forest等左一年重未有

回覆 引用 TOP

MINE~

回覆 引用 TOP

我就dressy一點

附件

scaledBitmap14264190382800.jpg(22.99 KB)

2015-3-15 07:30 PM

回覆 引用 TOP

撐下場

附件

mobile_1.jpg(152.52 KB)

2015-3-15 10:24 PM

mobile_2.jpg(181.31 KB)

2015-3-15 10:24 PM

回覆 引用 TOP

題外話 STOWA 又要加價了
如想係加價前買嘅ching 就要把握時機xD

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 7777peter7777 於 2015-3-16 12:15 AM 發表

題外話 STOWA 又要加價了
如想係加價前買嘅ching 就要把握時機xD

邊度有消息加價呀ching

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cly105 於 2015-3-16 10:56 PM 發表

邊度有消息加價呀ching
http://forums.watchuseek.com/forum.php#/forumsite/20758/topics/1670522?page=1

回覆 引用 TOP

如果加10%真會影響買stowa的意欲

回覆 引用 TOP

剛剛到手! 原裝帶唔係我杯茶。
仲搵緊條夏天表帶。

回覆 引用 TOP

計返匯價如果加10%, 其實同上年加價後差唔多。我覺得都OK。講真euro 依家咁嘅樣。依家買最抵了.
flieger 6k 內就買到:)

回覆 引用 TOP

請問師兄們通常從何渠道入手?網購or香港有門市?
很少留意這品牌。所以好奇一問。謝

回覆 引用 TOP

只有網購, 買前email問吓。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]