• 瀏覽: 7,664
  • 回覆: 40
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 felicia_rain 於 2015-4-25 06:34 PM 發表

無出喇? 我屋企仲有1支未開.
新出果支好唔好用?
買左, 但未開始用

熱賣及精選
引用:
原帖由 豆花花 於 2015-4-26 12:25 AM 發表

Jenne,佢啲防曬都有分滋潤型&清爽型
Sis可以去睇下邊條line岩你

thank you

另一隻防曬係邊個系列?
引用:
原帖由 RReenn 於 2015-4-24 08:20 PM 發表

Mioggi 雪映明肌無左, 出左另1隻

orbis已回購多枝

引用:
原帖由 CrazyonK 於 2015-4-24 03:56 PM 發表
Mioggi 有2款,都好似係50度, 你用邊款?
我用佢 50度架 BB cream, 可以修飾埋膚質,當粉底用,補層碎粉就出得街。

引用:
原帖由 RReenn 於 2015-4-24 08:20 PM 發表
你講周灑其果款。

引用:
原帖由 RReenn 於 2015-4-25 05:25 PM 發表
用過biore要來搽手, 同無搽無分別
如果搽手,用防曬噴霧方面快捷

噴霜會唔會好快冇哂??冇就咁查咁好?

防曬啫喱比較少見,因有效而安全的防曬成份二氧化鈦及氧化鋅係白白地色,用保濕防曬ok,介紹妳一隻德國NewCellErgy高效保濕防曬霜SPF 40 PA++, 質地柔滑透薄,塗了之後面部清爽不油膩,眼位亦能塗而不阻塞毛孔,亦不起油脂粒,要在美容院買的。

Mistine非常經濟實惠且不失效果的嬰兒肌BB霜!細膩柔滑,滋潤遮瑕,健康膚色也是Mistine品牌BB霜的主推款,打造嬰兒肌膚般粉嫩肌效果,且含防曬指數SPF30 PA++防曬效果哦!
產品名稱:min代言泰國mistine 嬰兒BB霜baby防曬30度 15ml
產地:泰國 韓國研製
容量:15ml
功效:
美白 遮瑕 防曬 滋潤

有興趣whatsapp me54078884

引用:

係喎, 我琴日去左門市睇, 佢話雪映明肌防曬唔出, 不過有一二間分店有小量貨
出左水水凝光彩日用UV防曬霜(SPF 50+/PA+++), 但就無sample攞,
係果度有試上手, 我覺得保濕勁D, 同平過雪映明肌果支.

引用:
原帖由 咬寶寶的蘋果 於 2015-4-28 02:47 PM 發表
orbis已回購多枝
orbis你用邊隻?我依家用緊新出cut off  base嗰隻清爽型,都幾爽,但防曬得34

引用:
原帖由 PakMaMa 於 2015-4-28 03:03 PM 發表

我用佢 50度架 BB cream, 可以修飾埋膚質,當粉底用,補層碎粉就出得街。

我唔化妝, 只用無色防曬

引用:
原帖由 PakMaMa 於 2015-4-28 03:04 PM 發表

你講周灑其果款。

係個隻, 用埋用緊個隻先用, 之前見$98入左先

引用:
原帖由 PakMaMa 於 2015-4-28 03:06 PM 發表

如果搽手,用防曬噴霧方面快捷

好似詬防曬效果麻麻

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]