• 瀏覽: 56,845
  • 回覆: 393
  • 追帖: 16
經過考左成個月既DSE考試,90後終於有得去旅行啦!好感動呀而且今次話明係畢業旅行,當然玩盡佢啦!所以1年前已經plan定大約行程,玩21日佢話明係『生放送』我當然會盡量一邊旅行一邊更新啦,希望最小每日一更新依家搭更緊車去機場準備出發,冇相比大家睇,唯有post住個行程比大家睇住先啦Day1:香港>大阪>新千歲>函館Day2:函館>札幌Day3:札幌Day4:小樽Day5:美暎Day6:滝上芝櫻Day7:旭川>札幌Day8:札幌>東京Day9:東京市內Day10:鎌倉Day11:東京市內+夜巴去名古屋Day12:名古屋Day13:名古屋近郊Day14:名古屋近郊Day15:名古屋>京都Day16:京都Day17:京都>德島嗚門Day18:高松Day19:今治Day20:高松>姬路>大阪Day21:大阪>香港

附件

scaledBitmap14327857121740.jpg(318.84 KB)

2015-5-28 12:01 PM

scaledBitmap14327857121741.jpg(231.08 KB)

2015-5-28 12:01 PM

轉自麻里子在上
熱賣及精選
去少21日好快就夠首期供樓

嘩…未搵到工就有錢去遊樂。
年輕一代真幸福。

做男人,應該有膊頭 !  
船名或車牌, 用情人/孩子的名字,真是甜蜜.
但用在網名這是恥辱 !  
他們的名字每一刻也受網民在背後"指責""嘲笑"....
加油!支持!
我十x年前好似樓主咁
都去左60日。
而家諗返都好回味。

樓主,勁,後生可畏,放眼看世界,好事,記得分享遊記,遊途愉快。

支持樓主先, 希望能順利完成旅程

支持。

加油。

Have a nice trip !

等你UPDATE,加油!!

引用:
原帖由 js904 於 20-5-2015 06:40 PM 發表
去少21日好快就夠首期供樓
有道理,不過小弟只係窮遊,成程洗費可以只佔首期1%..... 都冇

[ 本帖最後由 00高達 於 2015-5-20 08:02 PM 使用http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

轉自麻里子在上
引用:
原帖由 calypso 於 20-5-2015 07:04 PM 發表
我認我係幸福,不過我由F.3已經開始做M記暑期工草錢,雖然個時得$28/hr

轉自麻里子在上
你買邊間保險? 參考吓!

我舊年買一年期的, 千多蚊, 但用唔到甘多。  今年起, 次次買, 3月那次去14天, lion銀行收HKD220.

支持樓主出發,你真係係呢版浦左好耐啦

道德經
第八章
上善若水。水善利萬物而不爭﹐處眾人之所惡﹐故幾於道。
居善地﹐心善淵﹐與善仁﹐言善信﹐政善治﹐事善能﹐動善時。夫唯不爭﹐故無尤。
引用:
原帖由 johani 於 20-5-2015 08:25 PM 發表
你買邊間保險? 參考吓!我舊年買一年期的, 千多蚊, 但用唔到甘多。  今年起, 次次買, 3月那次去14天, lion銀行收HKD220.
我買中銀環宇,上網買21天$226

轉自麻里子在上
引用:
原帖由 勞大笑 於 20-5-2015 07:06 PM 發表
加油!支持!我十x年前好似樓主咁都去左60日。而家諗返都好回味。
多謝支持,今次一定係個幾難忘旅程

轉自麻里子在上
8:49pm更新:今晚天氣麻麻,好多機delay,我搭21:25班機依家仲未有閘口,可能未降落到

附件

scaledBitmap14321263579690.jpg(114.95 KB)

2015-5-20 08:52 PM

scaledBitmap14321263579691.jpg(115.85 KB)

2015-5-20 08:52 PM

轉自麻里子在上
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]