• 瀏覽: 10,767
  • 回覆: 12
+4
大部分師兄都係對歐洲牌子有興趣,今次我想介紹下一隻我幾喜歡嘅美國牌子,Allen Edmonds,希望大家喜歡!

附件

mobile_1.jpg(107.84 KB)

mobile_2.jpg(118.48 KB)

mobile_3.jpg(131.43 KB)

mobile_4.jpg(128.22 KB)

Allen Edmonds 正野 都想整返對BOOT玩下
你呢對係邊買架?

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2015-8-24 04:44 PM 發表
Allen Edmonds 正野 都想整返對BOOT玩下
你呢對係邊買架?
美國,小弟旅居美國。

想問下,着西裝,近30歲,有咩牌子既皮鞋會較好?高筒,貴啲都得

AE都係好野,有濃厚美國風格.
我最喜歡他們的Park Ave. 可惜個last唔多啱我隻腳.

引用:
原帖由 fishball_boy 於 2015-8-31 02:34 PM 發表
AE都係好野,有濃厚美國風格.
我最喜歡他們的Park Ave. 可惜個last唔多啱我隻腳.
我都唔記得廿幾年前我其中一對 AE 喺 Fifth Ave. 定係 Park Ave., 真係年紀大記性壞

引用:
原帖由 小市民0009 於 2015-8-31 11:47 PM 發表

我都唔記得廿幾年前我其中一對 AE 喺 Fifth Ave. 定係 Park Ave., 真係年紀大記性壞
火車哥,可能係我「年紀大記性壞」,而唔係你喎

引用:
原帖由 BenjiReborn 於 2015-8-24 12:32 PM 發表
大部分師兄都係對歐洲牌子有興趣,今次我想介紹下一隻我幾喜歡嘅美國牌子,Allen Edmonds,希望大家喜歡!

我會答: 私穩!

引用:
原帖由 BenjiReborn 於 2015-8-24 12:32 PM 發表

但香港應該冇乜鞋店代理呢個牌子,專門店更加冇…

但香港應該冇乜鞋店代理呢個牌子,專門店更加冇

引用:
原帖由 lai-ken 於 2022-1-6 05:02 PM 發表

但香港應該冇乜鞋店代理呢個牌子,專門店更加冇…
It is available in Lane Crawford (IFC or Times Square).

以前有一對,好好著,因小弟唔鍾意著襪,唔著襪著呢個牌子皮鞋都冇刮腳

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]