[遊記分享] ~~~東京hea遊go go go ~~~ {{己完成}}

支持遊記分享,哥C 9 房就係細D,但勝在夠新

玩開心D

回覆 引用 TOP

熱賣及精選

回覆 #119: ~~東京hea遊go go go ~~

我出去食嘢前映

回覆 引用 TOP

手機有無裝"乘換案內"APP呀? 超實用架!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 carole01 於 2015-10-15 11:27 AM 發表

我都裝左但真係好唔好用去過用先知

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lusyfung 於 2015-10-15 12:33 PM 發表

我都裝左但真係好唔好用去過用先知
都唔係架,係香港PLAN行程時都好有用架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 carole01 於 2015-10-15 11:27 AM 發表
係好好用 我朋友去公幹佢都 極力推薦, 又可以話俾你聽你呢度去果度要幾耐時間

回覆 引用 TOP

食完早餐出發去原宿先,個龍蝦飽超讚呀,一定要試,good good good

附件

mobile_1.jpg(246 KB)

2015-10-15 02:29 PM

mobile_2.jpg(342.37 KB)

鐵甲人呀⋯⋯

mobile_3.jpg(260.85 KB)

mobile_4.jpg(218.18 KB)

mobile_5.jpg(184.23 KB)

mobile_6.jpg(348.38 KB)

到左啦

mobile_7.jpg(243.25 KB)

好多大商場,有排行呀

mobile_8.jpg(312.8 KB)

表參道

mobile_9.jpg(230.22 KB)

今次最想買嘅嘢

mobile_10.jpg(248.79 KB)

搵到你啦

mobile_11.jpg(199.66 KB)

多人都呢

mobile_12.jpg(223.4 KB)

真係好正,個包仲正

mobile_13.jpg(247.4 KB)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 SAMMY0627 於 2015-10-15 02:29 PM 發表

好好味

龍蝦包

回覆 引用 TOP

好多蝦

回覆 引用 TOP

師姐,好正呀!好好味!
十卜十卜,
我星期六零晨出發!
keep 住追蹤遊記��

回覆 引用 TOP

嘩, 有龍蝦包, 好唔好食呀?

回覆 引用 TOP

多謝分享。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 SAMMY0627 於 2015-10-15 02:34 PM 發表
好多蝦
排左幾耐?

回覆 引用 TOP

有時唔Plan仲正~~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eatingking2 於 2015-10-14 13:43 發表

依張卡好定富士卡好? 我年頭用過一次富士卡,但無啦啦有一日收唔到網絡
兩張我都用過,差不多,用過兩次富士卡我又未試過收唔到喎
我覺得富士卡SETTING易過東卡囉,但東瀛卡可以增值

回覆 引用 TOP

主題標籤 #東京 #機票 #酒店
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。